Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Střelec z Raškovic zkolaboval? Na policii zasahovala sanitka!

Autor: ljš, ČTK - 
5. listopadu 2013
17:10

Zastřelil sedmnáctiletou Denisu a jejího dědečka, babičku pak vážně zranil, když ho ale policie zadržela, byl šílenec z Raškovic u Frýdku-Místku naprosto klidný. Při výslechu o den později se ale nejspíš zhroutil. Na místě totiž zasahovala záchranná služba!

Policie v případě šíleného střelce, kterým je údajně učitel zavražděné dívky, mnoho informací neposkytla. Podezřelého muže totiž nadále podrobuje výslechu na služebně ve Frýdku-Místku a informaci serveru Novinky.cz o zásahu záchranářů odmítají policisté potvrdit.

Mluvčí záchranářů Lukáš Humpl byl ale sdílnější. "Zasahovali jsme u muže s nahlášeným kolapsem. Pacient byl ošetřen na místě," řekl serveru s tím, že se nejednalo o policistu.

Bezprostředně po činu přitom útočník nejevil žádné známky lítosti nebo hysterie. „Ten vrahoun byl při zatčení úplně v klidu. Nic si nedělal z toho, co spáchal. Byl absolutně bez citu. Prostě šílenec, maniak. Nad tím mi opravdu zůstává rozum stát," řekla Deníku svědkyně události.

K dívčinu domu přišel v neprůstřelné vestě a zbraní v ruce. Na místě zabil nejen dívku, která byla podle spolužaček těhotná, ale také jejího dědečka. Babičce, která bojuje v nemocnici o život, prostřelil hlavu.

petrakon82 ( 6. listopadu 2013 07:39 )

Tak ony to nebyly samopaly, takže se bez problémů vešly do batohu. A ikdyby věděla, že je s sebou má, byly legálně držené a určitě jí nenapadlo, že chce něco takového udělat. Bohužel si myslela, že ho zná.

hofihofi ( 5. listopadu 2013 22:47 )

Novy zpusob interupci no cocoococo?

hofihofi ( 5. listopadu 2013 22:46 )

Na to je paradni pisnicka: Ketty podej dalsi naboje

mandat ( 5. listopadu 2013 21:39 )

Co se to v CR deje ?????????

pekna.potvora ( 5. listopadu 2013 21:36 )

ta mu ich predsa nabíjala

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání