Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šílenec v Beskydech prý vraždil z nešťastné lásky: Denisa (†17) byla těhotná?

Autor: ČTK, oj, rys - 
5. listopadu 2013
09:56

Obrovská tragédie se stala v pondělí večer v Beskydech. Šílenec (31), který měl údajně tři zbraně a neprůstřelnou vestu, zběsile pálil kolem sebe. Zavraždil sedmnáctiletou Denisu (†17) a jejího dědečka (†74). Jednasedmdesátiletá žena, zřejmě babička, je v kritickém stavu s průstřelem hlavy v nemocnici. Motivem byla prý neopětovaná láska. Podle spolužaček byla dívka těhotná.

Kriminalisté v noci začali s výslechy v případu střelby v Raškovicích na Frýdecko-Místecku. Rovněž dál prohledávají místo činu i místo, kde jednatřicetiletého muže, kterého z vraždy podezírají, zadrželi. Motivem vraždy byla údajně neopětovaná láska. Její spolužačky uvedly, že Denisa byla údajně těhotná se svým učitelem z frýdecko-místeckého učiliště, kde se učila na cukrářku. Prý ho nedávno opustila.



O život přišel třiasedmdesátiletý muž a jeho sedmnáctiletá vnučka, postřelenou je jednasedmdesátiletá žena. V jakém vztahu jsou oběti a útočník, zatím policie nesdělila.

„Slečna k nám chodila nakupovat, znám velmi dobře i její maminku, je to naše zdravotní sestra. Syn šel na veterinu se psem, je to kousek, a viděl pod plachtou zakrytá těla. Holka byla milá, mám stejně staré děti, chodily na stejnou školu. Je to hrozná tragédie,“ řekla Právu jedna ze sousedek.

„Lékaři již nemohli pomoci dvěma osobám, staršímu muži a mladé ženě. Ošetřena byla vážně zraněná žena. S poraněním střelného charakteru ji záchranáři transportovali na heliport do Frýdku-Místku. Tam pacientku převzali letečtí záchranáři a zajistili přepravu do Fakultní nemocnice Ostrava," upřesnil mluvčí krajských záchranářů Lukáš Humpl.

Záchranáři pomáhali i šestačtyřicetileté ženě, která nebyla fyzicky zraněna, ale jevila známky akutní stresové reakce. Příbuzným obětí pomáhají policejní specialisté.

buban ( 6. listopadu 2013 10:05 )

Jak "neopetovana laska", kdyz s nim ta dcerenka byla zrejme tehotna?

petrakon82 ( 6. listopadu 2013 07:26 )

Víte o tom velké houby. Manželka má zničený celý život, je to stejná oběť jako rodina té holky. Tak si jí laskavě neberte do huby.

petrakon82 ( 6. listopadu 2013 07:24 )

Nepřivezl. Manželka dovezla jeho, protože nemá řidičák. Netušila ale, proč ho tam veze. už mě štve, jak to každý dokola furt rozebírá. Ona je taky oběť!!!

japos22 ( 5. listopadu 2013 19:39 )

A ty bys někde chyběl?

ninga ( 5. listopadu 2013 19:28 )

to je prosím Božena Němcová. možná byla trochu slabší v počtech, ale jinak to sedí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání