Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílenec na motorce! Ujížděl policii, chytili ho ve slepé uličce!

Autor: rvs - 
27. října 2013
14:30

Ujížděl policii, přitom skoro nic neprovedl! Dramatická honička motorkáře a policie se stala v sobotu večer v Praze 4. Ve chvíli, kdy policisté řidiče a spolujezdce zastavili, chtěli oba muži utéct a policisté museli použít donucovacích prostředků.

Řidič na motorce ujížděl policejní hlídce poté, co kolem ní projel vysokou rychlostí a nereagoval na výzvy k zastavení. Nakonec ho policie »dostala« ve slepé uličce.

Nechtěl to vzdát

"Když se v ní motorkář snažil otočit, zavadil stoupačkou o nárazník policejního auta a spadl," řekl Blesku.cz policejní mluvčí Jan Daňek. Řidič i spolujezdec (26 a 21) se ale odmítli vzdát a muži zákona museli použít donucovacích prostředků.

Proč ujížděli?

Důvodem, proč řidič před policisty ujížděl, byl zřejmě strach z pokuty za vysokou rychlost. Žádný z prohřežků, obvyklých v takových případech, se ale nepotvrdil. Motorka nebyla kradená, řidič nebyl opilý ani zfetovaný, po něm ani spolujezdci nebylo vyhlášeno pátrání. Nyní je podezřelý z přestupku, za který mu hrozí pokuta, nebo i odebrání řidičáku.

asiblazen ( 27. října 2013 18:13 )

a to nejsou ž a š vedle sebe,tak to nejde svádět na překlep

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání