Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ve Vltavě našli další část těla: Patří noha oběti rozparovače?

Autor: shp - 
26. října 2013
13:02

Další hrůzný nález dnes čekal na pražské policisty na břehu Vltavy. Nalezli tam lidskou nohu. Totožnost oběti není zatím známa, ale je možné, že se jedná o nohu, která patří oběti rozparovače. Části jejího těla policie nachází od poloviny října.

Noha byla nalezena poblíž Barrandovskému mostu, kde bylo nalezeno již několik částí těla. Na místo vyjeli kriminalisté, kteří již dva týdny zkoumají nálezy ženského těla, oběti vraha, kterému se kvůli brutálnosti činu začalo přezdívat rozparovač.

Šlo o levou nohu

„V dopoledních hodinách jsme obdrželi hlášení plavebního oddílu o nálezu lidské končetiny, konkrétně levé nohy. Na místo vyjeli kriminalisté, kteří ji zajistili,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Jan Daněk.

Pitva ukáže, zda jde o rozparovačovu oběť

„V současnosti čekáme na výsledky soudní pitvy a antropologického rozboru, které ukážou, zda noha patří k tělu, jehož části nacházíme již zhruba 14 dní,“ dodal. Nejnápomocnější by byl nález hlavy, i ve stádiu rozkladu. Podle lebky by bylo možné zrekonstruovat tvář mrtvé ženy.

Oběť byla běloška

Podle dosavadního vyšetřování je rozparovačovou obětí žena běloška ve věku 20 až 35 let. Dosud nebyla nalezena její hlava, levá ruka a levá noha, která je možná dnešním nálezem.

snezny.levhart ( 28. října 2013 01:07 )

Možná by nebylo od věci proklepnout možnosti těch nejlepších echolotů k případnému využití k pátrání.

miap ( 27. října 2013 02:17 )

Podle novych vysledku urcili vek obeti mezi 30 a 40 lety. Pachatelem je nejake choromyslne monstrum, mozna vnuk vraha Otylie Vranske Doufam, ze se z tohoto otresneho pripadu take nestane pomnik

snezny.levhart ( 27. října 2013 01:47 )

Ještě že Vltava se nám na měsíc zastavila, takže další nález se i po cca 20 dnech zadařil vpodstatě na stejném místě, jako mnohé ostatní... Což by například v proudném úseku řeky, třeba pár set metrů pod jezem, zdálo se být trochu proti přírodním pravidlům. Ukryl pachatel části těla tak důkladně a rafinovaně, že se objevují (uvolňují) postupně, nedaleko místa "uklidu"? Hrají roli spodní proudy, profil dna či jiné faktory? Zdá se to být vedlejší, ale může to víc napovědět jak o místě (místech) činu a přípravě, možná i chybějících nálezech. Vzhledem k předpokladu z informací médií, že část nálezů se našla rovněž mimo vodní tok, souvislý a nerušený porost dvoumetrových kopřiv atd. na břehu v těsně blízkosti inkriminovaných lokalit svědčí o jistě velmi intenzivním terénním pátrání v předchozích dnech...

dekatlon.je.tchurak ( 26. října 2013 20:04 )

žide zasra.nej

ruudazvostravy ( 26. října 2013 15:58 )

Nó,před chvílej hlásili z jednoho parníku,že ve Vltavě plave ňáký torpédo.Když to pirotechnyk vytáh,tak se zjistilo,že to je půlmetrovej stopořenej čů.rák asi vod poslední povodně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání