Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poprava mladíka (†20) v Brně: Kvůli drogám a 2000 Kč? Policie dopadla podezřelého!

V Brně někdo popravil dvacetiletého mladíka
V Brně někdo popravil dvacetiletého mladíka  (Autor: repro Prima FTV)
Autor: simao - 
21. října 2013
22:59

Teprve dvacetiletý mladík schytal v Brně z bezprostřední blízkosti kulku do hlavy a rozjel se boj o jeho život, a také policejní pátrání po střelci. Toho již muži zákona podle tn.cz dopadli, střílet měl kvůli pouhým dvěma tisícovkám. Jeho oběť však nepřežila.

Policisté při pátrání po střelci, který popravil dvacetiletého mladíka na sídlišti v Brně-Líšni, přišli na místo, kam mladý muž o víkendu zahodil vražednou zbraň. Nacházelo se totiž pouhých 300 metrů od místa incidentu, uvádí web tn.cz. Vypátrat hlavního podezřelého se pak povedlo již v pondělí.

Brněnští tak mohou být v klidu, nebezpečný střelec by již měl být v rukou kriminalistů. "Chtěl bych zatím veřejnost uklidnit, ale v dané chvíli nemohu podat bližší informace. Cokoli bližšího, co bych sdělil, by mohlo narušit vyšetřování," uvedl však pouze brněnský kriminalista Hrdlička. Nepotvrdil tak zatím informace, proč ke střelbě došlo. Server tn.cz spekuluje, že to bylo kvůli pouhým 2000 korunám a také možná kvůli drogám.

gabreta ( 22. října 2013 11:30 )

Zajímavá bude polehčující okolnost,jestli to byl nějakej znuděnej synek dobře situovaných rodičů!!

clarabella ( 22. října 2013 05:42 )

 V Brně-LESNÉ!!!! Ne v Líšni. No, ale aspoň to město jste trefili.

Uživatel_5646758 ( 22. října 2013 00:19 )

souhlasím at se narkomani zabíjejí mezi sbou mlady nebo starý na tom nezaleží ale at nepřepadavají stare lidi abysi mohli opatřit na fet no o jednoho fetaka mín i když byl mlady

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání