Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž ukřižoval svou přítelkyni: Na kříži visela 7 dní!

Dívka trpěla na kříži 7 dnů - ilustrační foto
Dívka trpěla na kříži 7 dnů - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: štš - 
10. října 2013
14:38

V pařížské čtvrti Grigny došlo k obludnému případu týrání. Jistý Eric Deron tu s dalšími třemi kumpány ukřižoval svou partnerku Antoinette (19)!

Na kříži ji mučili sedm dní, bili ji a týrali hladem – denně dostávala jen pár lžic vody a oleje. Důvod odporného činu? Prý z dívky vymítali ďábla!

Antoinette mučení jako zázrakem přežila a pomalu se zotavuje, trýznitele hlásící se k církvi Adventistů sedmého dne (i v ČR je jich asi 10 tisíc), soudí za únos, týrání a zločin proti lidskosti.

lobotom ( 11. října 2013 16:24 )

 Multikulti v praxi... máte co jste chtěli primitivové co si tam necháte naplavovat ještě větší primitivy s inteligencí pod opici.

casd ( 11. října 2013 10:19 )

Uvedený čin, ke kterému došlo v květnu 2011, spáchaly podle francouzské policie čtyři osoby, které byly již dlouho před tímto činem vyloučeny z Církve adventistů sedmého dne pro své extrémní postoje a chování. Nyní probíhá proti těmto osobám soudní proces. Pocházejí z karibského souostroví Antily a bydlí ve východní části Paříže. Pastor Církve adventistů sedmého dne z této oblasti je v procesu proti těmto osobám svědkem. Vůdce skupiny násilníků předstírá, že je prorok a jednostranně se hlásí k adventistům, přestože byl z církve s ostatními, ještě před spácháním uvedeného činu, vyloučen. V Církvi adventistů sedmého dne, která má na světě asi 17 milionů členů, není znám žádný případ násilného "vymítání ďábla" - exorcismu. Tato církev nic takového neučí ani nepraktikuje. V případě psychických potíží nemocného se věřící této církve za něho modlí, doporučují odbornou péči lékařů, ale rozhodně nikdy nepodporují násilné či ponižující chování k nemocnému. Tomáš Kábrt, oddělení komunikace ČS unie CASD

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání