Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozváděli se, tak manželku Moniku (†36) uškrtil kabelem. A tvrdil, že ji hledá!

Janu Toboříkovi, vrahovi manželky Moniky, která měla z předchozího vztahu dva syny, potvrdil soud trest 14 let vězení
Janu Toboříkovi, vrahovi manželky Moniky, která měla z předchozího vztahu dva syny, potvrdil soud trest 14 let vězení  (Autor: ČTK, archiv Blesku)
Autor: simao, ČTK - 
25. září 2013
11:31

Rozpory mezi Janem Toboříkem a jeho manželkou Monikou přerostly v rozhodnutí o rozvodu a posléze v hádku s tragickým koncem. Rozzuřený manžel svou ženu uškrtil, patrně kabelem od navigace. Její tělo schoval v kufru a synům pak oznámil, že ji hledá. Ještě v soudní síni Jan tvrdil, že nic neudělal. Soud mu však nyní za vraždu potvrdil 14 let vězení.

Rozsudek nad vrahem Janem Toboříkem je tak nyní pravomocný. Svou manželku podle obžaloby uškrtil loni v květnu nedaleko Mlékojed na Mělnicku a tělo ukryl v kufru auta.

Tobořík se s manželkou rozváděl a k osudnému incidentu došlo v momentě, kdy si u ní vyzvedával své oblečení a další osobní věci. Podle rozsudku se při jejich předávání pohádali. Vražda se pak nejspíš stala v autě, nebo jeho těsné blízkosti. Za smrtící zbraň byl označen kabel od navigace.

Vrah se proti rozsudku 14 let natvrdo odvolal. Tvrdil, že nic neudělal. Po vraždě ostatně svým nevlastním synům sdělil, že neví, kde Monika je a že ji také hledá. Po čtyřdenním pohřešování však Moničino tělo našla neratovická policie nedaleko pískovny. A Toboříkovi soud prokázal vinu pomocí řady nepřímých důkazů.

Zavražděná Monika se svým manželem Janem, který ji uškrtil kabelem od navigace Zavražděná Monika se svým manželem Janem, který ji uškrtil kabelem od navigace | Facebook

mesalina ( 25. září 2013 20:16 )

myslíš si, že jsi vtipný?

cinderella1 ( 25. září 2013 14:21 )

Ma co chtel, zmetek jeden. Na kazdou svi*ni se vari voda.

cinderella1 ( 25. září 2013 14:18 )

an.manchester, ...jen proto, ze si ho vzala, vyrkla ortel vlastni smrti? Takze kdyby si ho nevzala, ale jen s nim zila na hromadce ...odesel by od ni v klidu a v pokoji? Ty mas asi moc spatnou zkusenost s chlapama ...jinak si nedovedu vysvetlit tu tvoji podeziravost, zlobu a zast.

bersimalinecka ( 25. září 2013 13:11 )

přesně a ať tam v tom lochu zdechne.I na té svatební fotce vypadá jak delikvent

ivkanatka ( 25. září 2013 12:35 )

 Hajzl jeden, rozkopat mu kulečník a pak oprátku - nesnesu chlapy, kteří ubližují ženám !!!!! A on se ještě odvolá !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání