Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

"Perníková bába" prodávala pervitin: Dostala dva roky

Perníková bába Danuše Dubová dostala za prodej a držení drog dva roky vězení
Perníková bába Danuše Dubová dostala za prodej a držení drog dva roky vězení  (Autor: Foto Blesk - Jiří Čada)
Autor: čad - 
18. září 2013
12:41

Propadla obchodu s pervitinem! Nenápadnou starší dámu by na první pohled nikdo s drogami nespojoval. Nyní nejstarší česká dealerka Danuše Dubová (64) vyfasovala u jihlavského soudu dva roky na „tvrdo“. Pervitinová babička, jak jí v Jihlavě narkomani přezdívají, se proti rozsudku okamžitě odvolala

Už před časem kriminalisté rozprášili doslova rodinnou firmu Danuše Dubnové. „Oba její synové za výrobu pervitinu už byli odsouzeni,“ prozradil Blesku jeden z jihlavských policistů, který pomáhal likvidovat varnu v domě Dubové v nedalekém Rančířově. Tam si sousedé konečně oddechli.

Pervitinová babička, přestože už před dvěma roky za prodej drog vyfasovala od soudu podmínku, si však nedala pokoj a zboží vyrobené jejími syny prodávala dál. Výnosný obchod zastřešila svým důstojným věkem.

„Teď se mě ve vazbě strašně zhoršil zrak a paměť. Psychicky jsem na tom velmi špatně,“ stěžovala si Dubová na zoufalé vazební podmínky. V cele, kterou prý sdílí s dalšími čtyřmi vězeňkyněmi, už strávila od svého zadržení jedenáct měsíců.

Její zákazníci jí bez skrupulí napráskali. Ona však prodej pervitinu dál popírá a proti středečnímu verdiktu soudu se včera okamžitě odvolala. „Nebudu to komentovat, jednou se za mnou stavte a já vám to povím,“ vzkazovala čtenářům Blesku Dubová při svém odchodu ze soudní síně.

tuning ( 18. září 2013 15:09 )

Já si myslel, že perníková královna byla máma od vyvoleného Emila. Tak to je jen princezna. Hnus!

sores ( 18. září 2013 15:05 )

Prasnice vyžraná, alespoň nějaké to kilo v base zhubne. I když tam mají vegáč, h.ovno dělají, flákají se za naše daně. Je to bordel podporovaný státem.Každý vězeň by měl pracovat, na svobodě si musí taky zaplatit bydlení a vodu s elektřinou!V base si žijou zadara dobytkové zločinecký. Tam se každý dostane jenom vlastním přičiněním a chováním.

cairo73 ( 18. září 2013 14:11 )

moje žena na vánoce stále peče perníky, a nenajde se nikdo kdo by ji zavřel ....

evita5555 ( 18. září 2013 13:05 )

No a čo? Zamestnať ju nikde nezamestnajú, dôchodok malý...Ale mala by si v budúcnosti dávať lepší pozor.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání