Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Invalida s bentley s nápisem "SMRT FÍZLŮM": Desetkrát znásilnil kamarádku, tvrdí policie

Autor: Vlaďka Hradská - 
9. září 2013
18:00

Českobudějovický invalidní důchodce Tomáš B. (44), který dráždil policisty a veřejnost v luxusním bentley s nápisem „Smrt fízlům“, skončil za mřížemi. Policie ho viní z vydírání, nebezpečného vyhrožování, znásilnění a dalších trestných činů.

Podle policie má však kontroverzní podnikatel na svědomí mnohem závažnější trestné činy, než je auto popsané nadávkami. „Nejméně 10x znásilnil v roce 2007 v herně svoji známou. Vyhrožoval jí zmrzačením a likvidací. Podstrčil jí bianco směnku a pak vyhrožoval, že tam dopíše miliónové částky a zničí ji,“ řekl policejní mluvčí Jiří Matzner. Podle jeho slov další svědkyni nutil lhát policii a hrozil jí pistolí.

V souvislosti s dalším vyšetřováním vyhrožoval svědkům, že skončí na jatkách nebo v kafilerce. Oni dostali strach o život,“ připomněl další případ Jiří Matzner.

Bývalý majitel nevěstinců, second handů a casina přitom nedávno Blesku řekl, že je léta obětí policejní šikany. Stěžoval si na neustálé pronásledování ze strany policie, na které prý doplatila jeho rodina. Neustálé domovní prohlídky a strach o budoucnost byly důvodem, proč od něj žena i děti nakonec odešly.

Za posledních 10 let jsem byl neustále z něčeho trestně stíhán. Čelil jsem různým smyšleným obviněním. Všichni policisté znají moje jméno a berou si to osobně. Mám obavu o život,“ řekl Blesku jen 3 týdny před zatčením. Nyní mu hrozí až 8 let za mřížemi.

Video Tomáš vyjadřuje svůj negativní postoj k policii - Vlaďka Hradská
Video se připravuje ...

lobotom ( 25. ledna 2014 00:11 )

to je ale jedno, jde o nějakou skupinu osob, takže se každopádně dopouští trestného činu proti *jiné skupině osob*... je to normální porevoluční kapitalistickej ksindl, kterej by v normální společnosti oprávněně skončil v pracovním táboře, ale tady je opěvovaný jako takzvaný *úspěšný podnikatel* a nevadí že se živí vpodstatě krádežemi a parazitismem

ixtlil ( 6. října 2013 20:31 )

Co se jen nápisů týče, tak je to docela chytré . Jelikož on nevyhrožuje smrtí policistům čr, ale fízlům (není řečeno kdo je jimi míněn) a proto jej nelze obvinit za nápisy. Vždy by musili fízlové čr prokázat, že těmi fízly jsou vskutku míněni PČR . A to nelze , nápisy o tom nehovoří. Eventuelně řekne, že tím myslí fízly třeba na Kiribati, kteří mu tam vyhrožovali kdysi na výletě.(nelze vyvrátit) Slogan pomáhat a chránit sám o sobě je jen obecným slovním spojením jako dobrý den a nepožívá autorské ochrany a nemá sám osobě spojitost s pčr . To si může klidně napsat na krabičky i výrobce kondomů či hormonální antikoncepce , obojí má podobný účel. A ta obvinění, je velmi podezřelé, že najednou v roce 2013 se dostaví nějaká žena, že byla v roce 2007 znásilněna a zrovna, když jej chtějí dostat do lochu. Spíš to je tak, že policajtům nechtěl v době provozování eros podniků platit raketýrink a tak skřípli zranitelné lidi okolo. Umím si představit, že tu "znásilněnou" (v nevěstinci, zajímavé a důvěryhodné) předvolali a něco a něčím jí vyhrožovali a aby měla slabá ženská pokoj, tak jim řekla i co neví. A podobně i s těmi směnami a pod.Třeba jako náhodou jí ukázali cpz a stavebně neoddělené wc a řekli jí, že v tomhle teď bude trávit dny.Stačí se zeptat Mudr. Pancové, jaké to bylo .

manolla1 ( 10. září 2013 09:42 )

No, když už byl i tím majitelem bordelů.., tak to musí být opravdu osoba s křišťálově čistým charakterem ... takového muže bych nechtěla, ani kdyby byl poslední na světě ...

Jirka1313 ( 10. září 2013 01:15 )

Docela milej kluk.

cotonice ( 10. září 2013 00:25 )

Nepatří on takhle náhodou do cvokárny?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání