Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policista Miloš B. (35) je ve vazbě: Skrýval se v tomto brlohu!

Autor: zb, lmk - 
7. září 2013
05:01

Policista Miloš B. (35) podezřelý z vraždy manželky skončil ve vazbě. Před soudem řekl, že nechtěl vraždit, naopak se před hrůzným činem sám chtěl zabít, a tak si uvařil lektvar z tisu. Větvičky tisu měl i ve svém brlohu, kde se týden skrýval.

Při jednání o vazbě v soudní síni plakal. „Nevím ale, jestli brečel kvůli tomu, co udělal, nebo sám nad sebou. Motiv činu neřekl. Zdůrazňoval ale, že má velice kladný vztah ke své dceři,“ uvedla soudkyně Marcela Dortová.

Sám se chtěl zabít

B. u soudu neprojevil lítost nad svým hrůzným činem. „Že by se třeba omluvil za to, co udělal, tak to ne. Nic takového neřekl,“ řekla Dortová. Naopak Miloš B. mluvil o tom, že se sám pokoušel zabít ještě před tím, než zaútočil na manželku. „Uvařil si prý lektvar z tisu, vypil ho, ale nic se mu nestalo,“ dodala Dortová.

Video Kriminalisté se s expolicistou nemazali - GIBS
Video se připravuje ...

Zatčení trochu jinak?

Blesk našel očitého svědka, který zatčení viděl. Kvůli bezpečnosti ale nechce zveřejnit svou identitu. Tvrdí, že zákrok proběhl trochu jinak, než popisuje Generální inspekce bezpečnostních sborů - GIBS. Podle oficiální verze GIBS nastražila na muže past, a když jim do ní vjel na kole, tak ho zadrželi. „Chytli ho těsně vedle hájovny. Policisté se tam oblékali a rovnali výstroj. A on jim vjel rovnou do náruče. Policisté ale rychle zareagovali a hned na něj skočili. Skopli ho z kola a strhli ho na zem na okraj lesní cesty. Slyšel jsem, jak křičí, aby mu rychle sundali boty. To asi proto, aby jim neutekl. Bez bot se špatně utíká. Pak ho nacpali do auta a odjeli,“ popsal zatčení svědek.

fotrpjotr ( 7. září 2013 12:10 )

Není sám,kdo díky bývalé trojkolce takto spí.

girasole. ( 7. září 2013 11:45 )

nozem

girasole. ( 7. září 2013 11:45 )

Tak mel do sebe pàrkràt pìchnout

reggina ( 7. září 2013 10:56 )

eiva si to mysli taky...

cernykondor ( 7. září 2013 10:44 )

Někho "nasere kdeco",protože je , sociopat a vidí vše jaksi "po svém". Sousedi slyšeli, že se u nich po léta něco děje a bylo ticho. , Tak to tady chosdí.každý si hraje na svém písečku/ nehas co tě nepálí/, ale občas ta lhostejnost popálí každého- A všechny nás popálila politická situace, rozkradený stát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání