Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřeb Radka (†35), který zemřel v Turecku: Synek mu dal nejdojemnější sbohem

Autor: sch, rvs - 
4. září 2013
14:15

Na jeho upřímný úsměv už se může Lenka dívat pouze na fotografiích, které jí po něm zůstaly. Podnikatel Radek Bém (†35) zemřel před několika dny v Turecku, kam odjel pracovně. Rodina a blízcí přátelé se s ním dnes loučili, nejdojemnější sbohem mu dal jeho syn Radeček, který ale na obřadu nebyl.

Se synem už si nikdy nezahraje fotbal, manželku už nikdy neobejme. Na další důležité životní kroky, ale třeba i na penzion v Harrachově zůstala Lenka s Radečkem sama. Z tureckého Istanbulu, kam odjel pracovně, se už podnikatel Radek Bém (†35) nevrátil.

Nejdojemnější sbohem

Poslední sbohem přišla Radkovi dát jeho rodina v čele s manželkou Lenkou. Nejdojemnější rozloučení přišlo ale od jeho šestiletého syna Radečka, který na obřadu nebyl, zato poslal tatínkovi do nebe vzkaz. „Tatínkovi na rozloučenou, Radušinka,“ stálo na stuze věnce s bílou růží, který byl umístěn na rakvi.

Do krematoria v Semilech se sešlo dohromady asi 40 blízkých přátel a členů rodiny. Obřad začal v půl druhé smuteční řečí najatého řečníka. „Radek Bém měl rád všechny kolem sebe, měl rád přírodu a především nade vše miloval svoji rodinu,“ zaznělo.

Smutek a otazníky

Krematoriem se linul smutek, ale i tázavé pohledy. Nikdo totiž stále neví, co se českému podnikateli stalo. Policie sice tvrdí, že zemřel přirozeně, není ale jasné, co dělal celé dva měsíce.

Video V semilském krematoriu se sešlo asi 40 Radkových blízkých - Blesk - Mária Rušinová
Video se připravuje ...

Lenka se sesypala

Slzy měli na krajíčku všichni, zcela pochopitelně je ale neudržela vdova Lenka. Když zajížděla rakev za oponu, hlasitě se rozplakala. Fyzických sil jí zbylo tak málo, že jí rodina musela podpírat.

Radek před více než dvěma měsíci nepřijel zpět na letiště, odkud měl odlétat zpět domů. Zmizel neznámo kam, od té doby se po něm slehla zem. Bylo vyhlášeno pátrání – neúspěšné. Hovoří se o únosu a vraždě, tedy alespoň takhle to vidí jeho kamarád.

msml20 ( 5. září 2013 09:28 )

To mně tedy taky hlava nebere. Koho teda pohřbili? Pěkná kravina.

decathlonova-matka ( 4. září 2013 17:48 )

zajebaná Šmuclerbanda nás týden krmí záhadným úmrtím v Turecku a přitom vůbec neví, co se pánovi stalo

dandova ( 4. září 2013 16:04 )

A teď se v tom budou hrabat a hrabat a hrabat.

bersimalinecka ( 4. září 2013 15:24 )

taky je mi to nějak divné.Napadlo mě něco o zajištění pojistkou a tak...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání