Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zabavení koně Pancové a Kotta: Pase je stát za 7 tisíc měsíčně!

Autor: ljš - 
4. září 2013
12:15

Poslali je do vazby a zabavili jim veškeý majetek! Kateřina Pancová a exposlanec Petr Kott přišli nejen o 30 milionů, které měli v hotovosti schované v domě, ale i o takové maličkosti jako lyže, kola nebo své milované koně. O ty se teď navíc musí stát postarat. A nic levného to není.

"My jsme museli udělat soupis majetku a naší povinností je zabrat veškerý majetek, s výjimkou osobních věcí obviněných. Jsou tam zajištěni dva koně, o něž se stará Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Zůstali, kde byli, akorát byl pověřen nějaký chovatel, který se o ně stará a přeúčtovává to nám," řekl Lidovým novinám žalobce Jirát.

Podle něj stojí péče o každého z nich přibližně 3500 korun měsíčně. Pokud však budou obžalovaní odsouzeni propadnou zvířata, stejně jako všechen ostatní majetek, státu. Koně by tak šli do dražby, z čehož Pancová s Kottem rozhodně nadšeni nejsou. S jejich prodejem jako takovým však podle serveru Lidovky.cz však původně souhlasili. Když se však dozvěděli o způsobu, jakým by jejich miláčci změnili majitele, nakonec couvli.

pepazdp ( 4. září 2013 17:08 )

přesně tak Jenže vysvětluj to volům co znaji koně jenom z obrázků

santini ( 4. září 2013 13:54 )

Dřela jako kůň,tomu se říká vtip,najdeš to ve slovníku

ko.ko.tek ( 4. září 2013 13:15 )

bych z nich nadělal koňský salám a poslal je Kottovi a Pancové do basy na přilepšenou

ko.ko.tek ( 4. září 2013 13:14 )

co na tom chceš dělat za 6-10 tisíc? To mu budeš tu trávu tlačit vařečkou do krku? Se zavře do ohrady dá se tam voda, obilí a je vymalováno, ať běhá okolo.

spenatky ( 4. září 2013 13:01 )

Článek je o Nagyové nebo ti zase fouklo pod tašky? To druhé bude pravda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání