Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miliardářská dcerka Rezešová: Poprvé v černém a prolomila mlčení

Autor: sch, Čas.sk - 
3. září 2013
14:22

Více než rok uběhl od tragické nehody, při které zemřeli čtyři lidé. Žalobci z jejich smrti viní miliardářskou dcerku Evu Varholíkovou-Rezešovou, ta ovšem svoji vinu popírá. Zlomilo se v ní ale snad svědomí? K dalšímu soudnímu líčení přišla v černém a poprvé promluvila!

K soudu přišla svoji dcerku podpořit samozřejmě i maminka se svojí švagrovou. A jejich pouto bylo tak silné, že ji soudkyně za úsměvy a pokyvování na obviněnou blondýnu musela napomenout.

Třetí soudní líčení s miliardářskou dcerkou začalo ráno v půl deváté. Pozůstalí po obětech tragické nehody sedí v soudní síni se sklopenými hlavami a svůj smutek rozhodně neskrývají. Doufají ve spravedlivé vyřešení celé kauzy, které se táhne více než rok.

Bílou střídá černá

Zatímco jindy Rezešová chodívala k soudu oděna do bílé blůzy – asi aby podtrhla svoje přesvědčení o nevině – dnes přišla v černé bundě s hlavou svěšenou.

Poprvé promluvila

Rezešová poprvé promluvila. Položila otázku svědkyni nehody: „Chci se zeptat, jestli jsem se zmínila o tom, že jsem nemocná. Lékařka odpovídá: „Já si nepamatuji, nebylo to ani ve spisu,“ říká. „Když mě vyšetřovali, byla jsem v takovém stavu, že jsem nezmínila lupénku ani jinou nemoc, ale potom se zjistilo, že ji mám,“ řekla Rezešová.

Bude to na dlouho

Líčení bude nejspíš na dlouhé lokte. Spis, který má 8561 stran, zabere ještě spoustu času. Ani soudní znalci to nijak neurychlí, zatímco někteří neuměli odpovědět na jednoduché otázky, další zpochybnili celou událost a naznačili, že by za nehodu mohl nést odpovědnost Fiat.

babicovyjedy ( 3. září 2013 22:48 )

mel jsem tu necest ji sukat. nic moc. fica ji smrdi jak starej hadr na nadobi a heka jak kdyz hofi sjizdi schody na vozejku. a strasne se ji prici sjemeno v hube

manutd ( 3. září 2013 20:34 )

Vim,ze to neni podstatny,ale pod fotkou je napsano,ze Rezesova vchazi do soudni sine cela v cernem a pritom ja vidim,ze ma modry dziny, modrou bluzu a cernou ma akorat bundu...

majojo ( 3. září 2013 19:34 )

Jenže to tahle zpovykaná píííča steně nikdy nepochopí. Jak, že mi z toho ty prachy nepomohly? Proč, Bože, proč? Vždyť každý večer odříkám tu modlitbičku!

qwertina ( 3. září 2013 18:47 )

majojo ( 3. září 2013 18:38 )

Zlatí Hunové! Škoda, že se zastavili jen u Olomouce!

Zobrazit celou diskusi