Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Únos za bílého dne: Nacpali oběť do auta a slehla se po nich zem

Video se připravuje ...
28. srpna 2013
18:44

Už druhý týden vyšetřují policisté tajemný únos za bílého dne v Praze. Dva útočníci napadli neznámého muže a odvlekli ho do auta. Co se s napadeným mužem stalo, však neví.

Od pondělí 19. srpna vyšetřují kriminalisté napadení a následné odvlečení muže do vozidla. K únosu došlo na parkovišti nákupního centra v Praze 5 na ulici Skandinávská v devatenáct hodin.

Z kamerových záznamů vyplývá, že dva muži přistoupí ke třetímu, fyzicky ho napadnou kopy a údery až poškozený upadne na zem. Následně ho odvedou několik metrů k modré Škodě Fabia a odvezou neznámo kam.

Na záběrech, kterými kriminalisté disponují, není vidět přímo napadení, ale pouze jak je poškozený odváděn do vozidla. Ze záběrů je však patrné, že celému incidentu přihlíží několik svědků. "Touto cestou se proto obracíme na veřejnost s prosbou o jakékoliv informace nebo svědectví k tomuto případu, které přijmou operátoři tísňové linky 158,"  vyzval svědky policejní mluvčí Jan Daněk.

jsem.tu.taky ( 28. srpna 2013 22:44 )

doktoresafranku, ano, ano, nic a ho.no

doktorsafranek ( 28. srpna 2013 20:54 )

No jo no: Hlavně ži ministerstvo vnitra si myslí, že máme moc Policistů a že se jáim může ubrat... Ty kamerový záběry jsou pravděpodobně na dvě věci..

cinderella1 ( 28. srpna 2013 20:31 )

A to vubec nikomu uz druhy tyden doma nechybi?

mortis69 ( 28. srpna 2013 19:07 )

A co je na tom tajemnýho Úkáčka nedostali výpalný,tak zasáhly

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání