Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trest za čtyři roky znásilňování Kristýnky (9): Pedofilní otčím dostal 8 let

Jaroslav K. (vlevo) znásilňoval svou nevlastní dceru Kristýnku, přistihla ho dokonce i její matka (vpravo)
Jaroslav K. (vlevo) znásilňoval svou nevlastní dceru Kristýnku, přistihla ho dokonce i její matka (vpravo)  (Autor: Foto Blesk - Jitka Pecharová)
Autor: Jitka Pecharová - 
29. srpna 2013
10:00

Osm let vězení a léčbu v ústavu uložil ve středu soud pedofilnímu otčímovi Jaroslavu K. (41) z Chrudimska. Čtyři roky znásilňoval dceru družky Kristýnku (9). Sex s ní přiznal, trest však nepřijal a žádal o propuštění.

„Mrzí mě, co se stalo. Chtěl bych to Kristýně vynahradit penězi. To ale nepůjde, když se nedostanu ven, abych pracoval a vydělával,“ žádal pedofil o propuštění z vazby do doby, než padne pravomocný verdikt. Trest přitom nepřijal jen on, ale i žalobce, který navrhoval přísnější ortel.

Dceru družky, se kterou má dvě děti, Jaroslav K. znásilňoval, protože začal skřípat vztah se ženou. „Z nedostatku sexu jsem měl deprese,“ přiznal. „Zpočátku jsem Kristýnu zneužíval, ale pak jsem se do ní zamiloval,“ šokoval u výslechu.

K sexu s dítětem docházelo na různých místech bydliště rodiny, u známého a v azylovém domě. Dívku lákal na soulož nejprve jako na hru na žabičku. Když se stala školačkou, došlo i na orální a anální styk, při němž použil i rukojeť hřebenu. „To už neříkal, že to je hra na žabičku, ale jestli to chvi dělat. Funěl a mě to bolelo.

Trvalo to tak dlouho jako večerníček,“ řekla dívka na policii na jaře poté, co konečně našla odvahu a svěřila se matce s tím, že kvůli chování otčíma už nechce chodit na půdu, kde k znásilnění často docházelo. Do té doby muže vždy poslechla, protože se ho bála. "Viděla jsem v televizi, že když holky odmítnout, tak jim kluk může ublížit," vysvětlila svoji poslušnost k muži kriminalsitům. Ti se o znásilňování dítěte dozvěděli poté, co matka po stížnosti dcery muže přistihla na půdě v doě, kdy bylo krátce po aktu. Jaroslva K. měl ještě tepláky u kolen a ženu marně přesvědčoval, že mu spadly, protože u nich praskla guma.

Za znásilnění Kristýnky požadovala její zmocněnkyně půl milionu korun jako náhradu za psychickou újmu. Soud ji ale odkázal na občanskoprávní řízení.

Video Otčím znásilňoval Kristýnku (9) a u soudu tvrdil, že se do ní zamiloval! - Blesk - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

pgga ( 29. srpna 2013 21:02 )

8 let za opakovane znasilneni ditete?.... V CR jsou "zakony"...

oliiiii3 ( 29. srpna 2013 19:14 )

Kdyz potreboval sex, tak si mel najit neakou *** a ne lezt na dite, at mu toho ptaka v lochu utrhnou. A taky nepochopim ze i mama si nevsimne ze s dcerou nenco neni v poradku.

tosca28 ( 29. srpna 2013 18:42 )

Zabte někdo ve vězení tuhle lidskou zrůdu!

krat5 ( 29. srpna 2013 11:57 )

Tak tomu haj.lovi bych ho uřízla...nakonec oni mu to spoluvězni pěkně oplatí

evelajn3 ( 29. srpna 2013 11:29 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání