Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pedofilní otčím 4 roky znásilňoval Kristýnku (9): Hrál s ní na žabičku, potřeboval sex!

Jaroslav K. (vlevo) znásilňoval svou nevlastní dceru Kristýnku, přistihla ho dokonce i její matka (vpravo)
Jaroslav K. (vlevo) znásilňoval svou nevlastní dceru Kristýnku, přistihla ho dokonce i její matka (vpravo)  (Autor: Foto Blesk - Jitka Pecharová)
Autor: jp - 
28. srpna 2013
07:25

Pedofil se vyklubal z otčíma Kristýnky K. (9) Jaroslava K. (41) z Chrudimska. Od jejích pěti let na ní vykonával různé sexuální praktiky a dívku navíc opíjel. Bála se ho, a proto mlčela. Až letos na jaře se svěřila matce, a ta je pak navíc nachytala na půdě krátce po aktu. Když muže viděla se staženými tepláky, marně ji přesvědčoval, že mu u nich praskla guma. Druha udala. Případ nyní řeší hradecký krajský soud.

Maslou Kristýnku, dceru své družky, se kterou má ještě dvě vlastní děti, Jaroslav K. začal zneužívat poté, co vztah se ženou začal skřípat. „Pociťoval jsem nedostatek sexu a měl jsem z toho trauma. Potřeboval jsem ho aspoň jednou denně,“ řekl po zatčení. „Zpočátku jsem Kristýnu k sexu zneužíval, ale pak jsem se do ní zamiloval a oba nás to bavilo,“ šokoval při výslechu na policii.

Sex s dívkou přiznal i u soudu, i když u něj již tvrdil, že sex s dívkou netrval roky, ale pouhé čtyři měsíce před tím, než se na vše přišlo. „Mrzí mě, co se stalo. Nevím, proč jsem do toho takhle spadl. Asi bych se měl léčit,“ vypověděl u soudu. Podle žaloby k znásilňování dítěte docházelo na různých místech bydliště rodiny, na půdě v azylovém domě nebo na chalupě u známého.

Hra na žabičku: Roztáhni nohy...

Muž dítěti zprvu vysvětloval sex jako hru na žabičku. „Spočívala v tom, že jsem se opřel nad ní o matraci a ono to pérovalo,“ vyprávěl po zadržení. „Řekl, ať roztáhnu nožičky, a něco mi tam dal. Moc se mi to nelíbilo,“ svěřila se dívka policistům.

Když se z Kristýnky stala školačka, otčím jí pustil porno, a rozhodl se, že dívku zasvětí do dalších sexuálních hrátek, protože prý byla zvědavá, o co jde. „Myslím, že záviděla sestřenici, že už přišla o panenství a chtěla to mít také za sebou,“ usoudil Jaroslav K. Vedle soulože muž vykonával na dívce i anální styk, při kterém používal i rukojeť kartáče na vlasy. „Funěl a mě to bolelo. Trvalo to tak dlouho asi jako večerníček. Říkal, že když mi protrhne blanku, tak ze mě bude velká ženská,“ vyprávěla Kristýnka při policejním výslechu.

Je ráda, že je zavřený

Dívku prý nutil k orálnímu styku, přičemž jí říkal, že bude mít krásnou pleť, když bude polykat jeho sperma. Kristýnce se po přiznání hodně ulevilo. „Jsem ráda, že jsem to řekla, Jarda je zavřený a já mám klid,“ sdělila na konci výslechu. Jak dlouho její otčím bude pykat za mřížemi, bude jasné zřejmě již ve středu, kdy by soudce mohl vynést rozsudek. Může dostat až 12 let vězení. Zmocněnkyně znásilňované dívky navíc požaduje půl milionu korun jako náhradu za psychickou újmu dítěte.

Video  Otčím znásilňoval Kristýnku (9) a u soudu tvrdil, že se do ní zamiloval!  - Blesk - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

pgga ( 28. srpna 2013 23:38 )

pgga ( 28. srpna 2013 23:26 )

Neni pedofil?... Hm...takze dospely chlap se "zamiluje" do 9 lete divenky a neni pedofil...

pgga ( 28. srpna 2013 23:24 )

Ja taky... Jenze v tomto pripade ma matinka dve deti s touto kreaturou...precti si to...a matinka nevedela ze otcim to "dela" jeji male dceri?...ne "jeho dceri"?...Matce bych neverila ano slovo

zirafa ( 28. srpna 2013 22:58 )

pgga: já jsem to video neviděla, je nějaký bloklý.... no, ta matinka bude asi IQ tykve, tohle udělat mýmu děcku, tak bych mu toho ptáka ufikla!

pgga ( 28. srpna 2013 22:33 )

Ahoj...ano ..bohuzel Mam dceru...12 let...v tomto pripade matka na kameru rekla" Toto se nedela"..?..Dale...jaky by tato kreatura mnela dostat trest?...Matky odpoved...10 let.. Jeji dceru od jejich 5 let zneuzival tento .........a matky odpoved?...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání