Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dva týdny od pohřbu Moniky a Klárky: Na hrob chodí jen zvědavci!

Autor: iža - 
27. srpna 2013
14:08

Po téměř 14 dnech od pohřbu Moniky (†36) a Klárky (†8) je jejich společný hrob k nepoznání. Místo čerstvých květů na něm zůstaly jen zvadlé a uschlé kytky. Ani svíčka tu nehoří. Rodina hrob neudržuje. Chodí se sem dívat jen zvědavci.

O tom, že na hrobě nikdo delší dobu nebyl, svědčí i to, že o víkendu tam nehořela ani svíčka. „Chodí k němu teď spíše lidé ze zvědavosti než příbuzní,“ řekl Blesku pracovník hřbitovní správy Centrálního hřbitova v Karviné-Ráji.

Rodina pohřbila Moniku s Klárkou v bílých rakvích do jednoho hrobu, hlubokého dva metry. Na dně spočívá Monika, na mamince pak její milovaná dcerka.

Otec rodiny Petr K., zůstává stále v Egyptě. Policie mu už sice dávno vrátil pas, než se ale jejích záhadná otrava vyřeší, nesmí ze země odcestovat. Z luxusního hotelu Titanic Palace, kde k tragédii došlo ho cestovní kancelář Blue Style přestěhovala do hotelu Sea Garden v centru Hurghady. Pobyt za něj stále platí. "Cítíme potřebu se o našeho klienta postarat," řekl mluvčí cestovky Martin Slaný.

Petr K. podle svých slov pro server tn.cz tráví 24 hodin denně v pokoji. Když se ho ale Blesk.cz včera snažil kontaktovat, byl na pláži. "Na pokoji není, zřejmě vyrazil na pláž," uvedl recepční hotelu. Ani dnes není v na pokoji k zastižení.

evamario ( 29. srpna 2013 20:04 )

Dnes jsem holkám byla zapálit svíčku a dat kytičku.a mají to uklizene a není pravda že tam nikdo nechodí.svíček hořelo dost.tak zase blesk kecal....

jamova ( 29. srpna 2013 08:53 )

Hele Ty karkulko...jak mohl recepční být s ním na pokoji,když ho vezli do nemocnice?Samozdřejmě ale známí z vedlejšího hotelu mají jistě super informace,co????Jste už opravdu trapní!

jana999533 ( 28. srpna 2013 08:20 )

fúj fúj, fúj

jana999533 ( 28. srpna 2013 08:19 )

fúj, fúj, fúj

zelena.karkulka ( 28. srpna 2013 00:02 )

Zkopírováno z topek.sk: včera mi znami,ktori boli v tom istom čase v Egypte,hned vedla Titanic hotela ubytovani...hovorili....cely personal aj hostia boli presvedčeny,že to bol Kramny........ako zalarmoval,pomoc....recepčny z hotela,zostal pri nom na izbe.....Kramny si udajne lahol na gauč,bez emocie a slz,si prepinal kanaly a sledoval telku....tak asi tak

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání