Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ubodal barmanku Lucii (†23): Dostal 19 let!

Autor: uá - 
19. srpna 2013
14:34

Na vraha milované Lucie (†23) se k soudu v Ústí nad Labem přišla podívat i matka ubodané dívky. "Chci se podívat na toho, kdo mi zabil dítě," říkala se slzami v očích. Muž se k únorové vraždě v Jiříkově na Děčínsku přiznal a soudce ho poslal na 19 let za mříže.
 

Ústecký krajský soud vynesl rozsudek v případu únorové vraždy barmanky v Jiříkově na Děčínsku. Obviněný, který  se k vraždě přiznal, dostal 19 let.

Podle jeho výpovědi, kterou musel přečíst soudce, však nešlo o zištný zločin ale o vraždu z afektu. Barmanka byla údajně jeho milenka chtěla o poměru říct jeho přítelkyni, se kterou má dítě. "Zůstal jsem tam s ní déle, chtěla po mě sex. Řekl jsem jí, že mám přítelkyni, ale jestli jde jenom o sex, tak klidně," četl soudce vrahovu výpověď.

Barmanka se podle obžalovaného chtěla kvůli němu rozejít se svým partnerem. "Bál jsem se, že když od ní odejdu, že to řekne mojí přítelkyni a já přijdu o malýho. Že mi přítelkyně uteče," píše se dále ve výpovědi.

Podle znalkyně byl ale motiv čistě zištný. Dokládá to i výpověď majitele herny. Dívka krátce před smrtí volala, že potřebuje peníze z trezoru na vyplacení automatu. Podle záznamů automatu byla ale poslední výhra asi hodinu před tím. Navíc nůž, kterým byla dívka ubodána, ve svém baru nikdy neviděl.

Z místa činu podle obžaloby muž odnesl pokladnu s asi 12.000 korunami, nahrávací zařízení a servírčin batoh, telefon a snubní prsten. Policii nejprve řekl, že lup a vražednou zbraň hodil do rybníka, potom výpověď změnil a uvedl, že je někde zakopal, ale odmítl říct kde. "Vzal jsem to proto, že jsem chtěl, aby to vypadalo, že tam někdo kradl," tvrdil.

mortis69 ( 20. srpna 2013 04:16 )

Omyl.Pár cigánomilskejch organizací zvedne hlas a za osm je venku jakoby za slušný chování Už jen to,že ho chytli je přece diskriminace.To není ironie,ale způsob myšlení těchto ochránců lidských práv.Nikde jsem nečetl o právech obětí.To bude asi tím,že oběti je to už jedno

mortis69 ( 20. srpna 2013 03:54 )

Tak to vypadá,že tu máme dva zákoníky Náš by dostal 20+ a tihle chudáci diskriminovaný 15- Vždyť on to neudělal úmyslně-jen potřeboval peníze

slider ( 20. srpna 2013 00:30 )

Za 15 muze vrazdit dal. http://***dsss.cz/dsss_-trest-smrti-pro-jihlavske-bestie

sores ( 19. srpna 2013 22:01 )

Do pr...e, v Americe by dostal doživotí nebo el.křeslo!Soudce z něj ještě udělá nakonec chudáka že to bylo v afektu. 31 ran to do ní musel bodat pěkně dlouho,dobytek hnusnej.Soudci by měl taky někdo oddělat člena rodiny a zajímalo by mě, jestli by to bral taky jako v afektu.Jsme fakt odporný cikánský stát.

johnhardy ( 19. srpna 2013 20:04 )

Sakra vyjděme už konečně do ulic s kulomety a rozpoutejme občanskou válku ala-egypt! A pro začátek vypleňme všechny věznice tak jako Bastilu ve francouské revoluci kde tenkrát revoluční lůsa pobila všechny vězně sekerama

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání