Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Otce otrávené rodiny přestěhovali do centra Hurghady: Petr se bojí o život, neopouští hotel!

Autor: tbc, iža, INT - 
17. srpna 2013
05:00

Petr K. požádal egyptské úřady, aby mohl odcestovat do Česka kvůli bezpečnostní situaci v zemi. Po skončení jeho pobytu ho přestěhovali do centra Hurghady, odkud byla hlášená první oběť krvavých protestů. Petr se tak bojí o svůj život. Kvůli vyšetřování je ale ochotný se do Egypta kdykoliv vrátit.

Podle reportéra TV Nova, který je v Egyptě s Petrem K. v kontaktu, je Čech ubytovaný v hotelu v centru Hurghady. Tam přitom ve středu při demonstracích přišel o život jeden člověk.

Hotel Titanic Palace, kde zemřely Petrovy nejbližší, musel opustit a náhradní ubytování mu zajistila cestovka. „Budou mu platit pobyt ještě dva měsíce,“ uvedl reportér Novy.

Podle něj muž prakticky neopouští hotel, který nemá vlastní pláž. A na veřejnou se bojí, protože nevěří místním lidem. Dny tráví na pokoji. Často komunikuje s českou konzulkou a ve volném čase sleduje dění na internetu.

Domovní prohlídka

Ovlivnit a posunout dál může vyšetřování záhadné smrti Moniky a Klárky domovní prohlídka bytu v Karviné. Policisté totiž objevili věci, které by do případu mohly vnést více světla. „Ano proběhla domovní prohlídka a byly zabaveny konkrétní věci. Některé z nich budou podrobeny dalšímu zkoumání a budou důležité pro další rozhodnutí a vyšetřování,“ potvrdila Blesku severomoravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Kriminalisté pokračují ve výsleších příbuzných a sousedů. A čekají na výsledky pitvy.

Automobilka zatím vyčkává

Zaměstnavatel Petra K., nošovická automobilka Hyundai, zatím nepodnikla žádné kroky. „Je stále naším zaměstnancem. Respektujeme, že musí zůstat v Egyptě kvůli vyšetřování. Až se vrátí, probereme společně, kolik má dovolené a jak neodpracované dny vyřešíme,“ sdělil Blesku mluvčí Hyundai Motor Manufacturing Czech Petr Vaněk.

nejkaaaa ( 23. srpna 2013 02:41 )

Holmesi tvá fajn dedukce je fikce.Oni mohli trpět delší dobu než ten jeden konkrétní den.Nezapomen že vše má svůj čas.A tak dočkejme času.

nejkaaaa ( 23. srpna 2013 02:38 )

To bude teda návrat.Díky některým mediím dostal veřejně a doživotně nálepku podezřelého a téměř i vykonavatele činu.Doma prázdnej byt,manželka a dítě pohřbené,pocit výčitek že nebylo v jeho moci osud zvrátit jinak..a do toho Hunda se svým vyjádřením o neodpracovaných hodinách.To je maso,on je opravdu asi ted psychicky na tom tak dobře,že přemýšlí o hodných u linky.Je vidět jak si svých zaměstnanců váží-s pochopením pro věc bude Petr zřejmě nadělávat ještě tři x normu navíc v lepším případě, v horším díky té náplepce a tomu věřím víc, dostane padáka.Tomu říkám noční můra pro otrlé.Totální pohnojený a poj.ba.ný život během jediného dne.

aanitaa ( 19. srpna 2013 14:49 )

louh se da koupit v drogeii

santamonica ( 18. srpna 2013 16:17 )

ja si myslim, ze odesel z pokoje kdyz se blizil konec a divat se na to bylo moc i na neho. Ale jinak to vymyslel dobre. Nez Egyptska policie zacala spolupracovat s Ceskou, pokoj byl uklizen, vsechny dukazy zniceny a nic se mu neda dokazat. Vrati se domu a bude si spokojene uzivat zivota.

kolicek666 ( 18. srpna 2013 14:23 )

nbcz a za koho kopete vy??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání