Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladá žena (21) chtěla, aby spolubydlící přestali pít: Opilci ji skoro uškrtili!

Dívka (21) doplatila na soužití s opilci, kteří se ji pokusili uškrtit
Dívka (21) doplatila na soužití s opilci, kteří se ji pokusili uškrtit  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
12. srpna 2013
22:55

Mladá žena (21) z plzeňského sídliště Lochotín si dá už příště moc dobrý pozor na výběr spolubydlících. Poté, co přišla domů po dni v práci, požádala je, aby přestali pít alkohol, kterému se celý den oddávali. Jenže pochopení se nedočkala, spolubydlící ji skoro uškrtili.

„Došlo ke slovní rozepři, která vyvrcholila fyzickým útokem,“ řekla policejní mluvčí Hana Štefflová Novinkám. Mladíci byli pod vlivem alkoholu velmi agresivní a na mladou ženu vrhli hlava nehlava.

Pomohl jí jeden z útočníků

Jeden z nich ji škrtil uříznutým elektrickým kabelem, druhý jí nasadil chvat lidově moc dobře známý jako kravata. „Muž, který zaútočil pomocí kabelu, si však své jednání rozmyslel, kabel odhodil a následně od napadené odtrhl i druhého z útočníků,“ upřesnila Štefflová.

Od sousedů zavolala policii

Dívce se podařilo z bytu utéct k sousedům, od nichž zavolala policii. Opilí spolubydlící mezitím utekli. „Mladšího policisté zadrželi ještě v domě, ze kterého se snažil odejít, druhého vypátrali a zadrželi dvě hodiny po činu,“ dodala Štefflová. Oběma hrozí až tři roky vězení.

sadjida ( 13. srpna 2013 12:30 )

I potomci mohou byt nebezpecni

alex0800 ( 13. srpna 2013 11:20 )

Důsledky finanční krize.. Chudí jsou nuceni žít v tlupách jako v pravěku a pak to takhle dopadá.. Škrcení, znásilnění, vraždy.. Občas jen nevěra či šíření chorob.. Skutečně krásná a zdravá společnost ;-) Mohu jen děkovat za ten klid ve velkém prázdném bytě.. Jen mne občas tíží samota, leč to se dá napravit věrnou přítelkyní ;-) Nikoho jiného bych k bydlení neuvítal ve svém domově.. Tedy krom potomků;-)

marmaris ( 13. srpna 2013 00:05 )

Hmm, mam uz pres padesat, navic muj obor je sociologie, takze rozumim mnoha vecem, na ktere ty jen valis bulvy. Ty hovadko s mlikem na brade.

marmaris ( 12. srpna 2013 23:26 )

Je videt, ze vetsina Cechu ma stejnou uroven jako vrahove z Indie a Egypta. Bohuzel vetsina ceskych zen tohle netusi a zije v naivite. Kdyby to vyresila metanolem, tak by mela klid. A na dlouho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání