Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bratr mrtvé Moniky promluvil: Petr je nezabil!

Bratr mrttvé Moniky věří, že Petr svoje andílky nezabil
Bratr mrttvé Moniky věří, že Petr svoje andílky nezabil  (Autor: Facebook)
Autor: sch - 
11. srpna 2013
20:32

Tragédie, která se odehrála v Egyptě před více než týdnem, se nikam neposouvá. Výsledky pitvy stále nejsou zcela jasné, vyšetřování v zahraničí stojí. Mezitím promlouvají blízcí rodiny. Poslední, kdo promluvil, je bratr mrtvé Moniky (†36), který věří, že Petr své andílky nezabil!

Nejstarší bratr ze tří sourozenců, Radmil, promluvil v rozhovoru pro televizi Nova. „Je to moje sestra, kterou jsem miloval a ona mě, my jsme měli velice dobrý vztah,“ říká.

Od začátku celý případ provázejí různé spekulace. Jedny vyobrazují Petra, otce a manžela, jako vraha, jiné říkají, že si vzala Monika život sama, další tvrdí, že je to spiknutí pracovníků hotelu v Egyptě. Ani jednu variantu zatím nikdo nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Mezitím Petra podporují jeho příbuzní, i příbuzní Moniky.

Rodiče se sesypali

„Psychicky jsme z toho všichni vedle, hlavně otec a matka. Já samozřejmě taky. Nemůžu tomu uvěřit, není to možné, aby se něco takového mohlo udát. Nechápu to,“ říká Nově zdrcený Radmil.

Rodiče Moniky se z celé tragédie sesypali. Dědeček Klárky a otec Moniky musí podle Radmila brát stále prášky na uklidnění a stále je v péči psychologů, podobně je na tom maminka a babička.

Petrovi věří

Přes všechny verze, které už médii proběhly, ale všichni Petrovi věří. Nemyslí si, že to byl on, kdo by připravil blonďaté andílky o život.

sugarbitter ( 13. srpna 2013 15:47 )

to je neskutečné. V hotelu nebo v Egyptě asi jed\y nemají? navíc se lékař hodně divně,když se vyjádřil, že se jedná o jed dovezený z venku a to nevěděl o jaký jed jde. Lidi, tohle je ztráta čau. Nechcete někdo koupit detektivky Agathy Christie nebo jiné ??? Mám jich celou řadu. Ráda přenechám levně.

wilda33 ( 13. srpna 2013 12:29 )

Meles h.o.v.n.a

wilda33 ( 13. srpna 2013 11:35 )

Petr to nebyl urcite ....ikdyz si to mozna ta cubka zaslouzila

hulimihoukolen ( 13. srpna 2013 11:23 )

Koukam ze tu je kazdej hotovy Colombo...

vera51 ( 13. srpna 2013 11:03 )

Ja mu teda neverim ani slovo.Jsem presvedcena ze to udelal prave on.Zenska v 36ti letech prece musi poznat normalni prujem nebo bolesti bricha.Pri otrave musela mit ona i jeji dcera hrozne bolesti, musely obe narikat tak nechapu proc aspon dceri nezavolali doktora.Je to hrozne divne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání