Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž zavraždil manželku a fotku jejího těla postoval na facebooku

Autor: shp - 
9. srpna 2013
07:39

Byl spisovatelem prapodivných knih o strašidlech, mimozemšťanech a záchraně manželství. To své však spisovatel e-knih Derek Medina (31) zachránit nedokázal. Když ho začala manželka mlátit, vzal zbraň a zastřelil ji. Foto její mrtvoly pak umístil na Facebook.

Medina z Miami byl opravdu zvláštním spisovatelem. Jeho tvorba vycházela pouze v elektronické podobě e-knih a byla zaměřena na pomoc sobě a svému okolí. Velkou právní pomoc teď bude potřebovat Medina sám, protože se doznal k zabití vlastní manželky.

Mrtvola na sociální síti

Jennifer Alfonso (†26) na Medinu podle jeho slov zaútočila a bila ho pěstmi. Manžel se rozhodl bránit, vzal pistoli a zastřelil ji. Poté ho nenapadlo nic smysluplnějšího, než její mrtvolu vyfotit a děsivý výjev umístit na Facebook.

Uvidíte mě ve zprávách

„Půjdu do vězení za zabití své ženy. Miluju vás, lidi. Budete mi chybět, dejte na sebe pozor. Facebook lidi, uvidíte mě ve zprávách,“ napsal Medina na sociální síť. K postu okamžitě začaly přibývat komentáře zděšených lidí, kteří se ptali, co se stalo.

Manželka mě mlátila

„Moje žena mě mlátila a já už nebudu dál snášet tohle zneužívání. Proto jsem udělal, co jsem udělal, doufám, že mě pochopíte,“ dodal Medina. Poté se přiznal svému otci a ihned vzápětí policii. Ta ho poté zatknula.

Dcerce se nic nestalo

V době, kdy došlo k zabití, byla v domě i desetiletá dcera Alfonso, která musela vidět mrtvolu své matky. Nic se jí ale nestalo. Facebook odstranil fotku zastřelené ženy až po dlouhých pěti hodinách!

martahertikova ( 9. srpna 2013 20:54 )

Nazdar bazar! Všichni mluví o tom, že se objevila revoluční metoda výdělku peněz, skvělé na léto, když je hodinka, dvě času Už od začátku května si takto sama přivydělávám a nemám slov, jak snadné to je.. Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu... A tohle všechno znám z Peterblog.wz.sk

zirafa ( 9. srpna 2013 19:52 )

připadá vám ten týpek jako chlap, který by se nechal mlátit od ženský?! Kdyby to bylo naopak, tak by mě to nepřekvapilo.....

zirafa ( 9. srpna 2013 19:49 )

nojasne: neházej všechy fejsbukáře do jednoho pytle!

zirafa ( 9. srpna 2013 19:44 )

ab, je pravda, že spousta lidí tam má hromady soukromých fotek a vyblejou tam na sebe všechno. To taky nechápu.... Navíc se tam ani nemusíš zaregistrovat pod svým jménem, většina má jméno smyšlený. A kolikrát to jsou přímo perly! na ukázku pár příkladů, jen aby sis udělala obrázek: Skyfire Twentyfive, Samanta Lear, Karel Exorcius, Ladinek Frygo Maháradža ....

odetka.odetka ( 9. srpna 2013 19:30 )

Je to divny, ttato stranka byla na facebooku zalozena pred 19 hodinami.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání