Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Expřítel brutálně zavražděné Petry (†15) před soudem: Loupeže a napadení!

Autor: shp - 
1. srpna 2013
13:04

Když mu zavraždili milovanou expřítelkyni Petru (†15) ronil slzy a odsuzoval brutalitu, jakou musela zemřít. Patrik Černý (20) přitom sám k násilí nemá daleko. U soudu v Jihlavě dnes stanul za násilné napadení a loupeže.

Patrik se po vraždě snažil na veřejnosti prezentovat jako zdrcený mladík, který je ztrátou své bývalé přítelkyně naprosto zdrcen. Při tryzně za brutálně zabitou dívku s přáteli vybral na její pohřeb několik tisíc, které podle jeho kamaráda Petr Horák (20) nikdy Petřiným rodičům nepředal. Místo toho prý peníze utopil v alkoholu.

Útočili v přesile

Teď Černý stanul u soudu kvůli hříchům minulosti. A nejedná se o žádné drobné přestupky. Se dvěma kamarády měl totiž brutálně napadnout dva jiné mladíky. Jednoho loni v květnu, druhého v září. „Nechci předjímat, jak dopadne dokazování jednotlivých skutků, protože u některých je důkazní situace poměrně jasná a u jiných složitější,“ okomentoval severu idnes.cz případy státní zástupce Ivo Novák.

Svědectví od vraha Petry

V případě zářijového napadení podal policii svědectví i Michal K., jenž je z vraždy Petry obviněn. Právě on ji vyhodil ze svého a zraněnou pak s dalším obviněným, Tomášem Z., ji pak uškrtil a ukopal. Černý tehdy zaútočil v přesile na o tři roky mladší oběť.

Zbitého okradl

„Domluvili se, že návštěvníka baru vylákají na ulici, kde ho oloupí. Po jedné hodině v noci řekli dvacetiletému muži, aby s nimi šel ven,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Mladíka pak Černý brutálně zbil pod mostem. Poté ho okradl asi o pět tisíc. V Minulosti už přitom byl Černý u soudu za napadení a okradení starší ženy (52). Černému hrozí až 10 let vězení.

mujnazor22 ( 17. dubna 2015 03:46 )

No ze vam není hanba tu takhle psát hnusne o mládě slečně co mela život před sebou už! !!!!

babka54 ( 1. srpna 2013 15:11 )

No to je přesně tak,když chcípne nějakej bohatej,tak si řeknu o jednoho zloděje míň,ale tohle bylo ještě děcko.

marie60 ( 1. srpna 2013 13:56 )

marie60 ( 1. srpna 2013 13:55 )

Ta se teda přátelila s pěknýma gaunerama. Divím se jejím rodičům, že ani neměli zájem s kým se tak mladá dcerulinka stýkala, to naši byli jiní.

podlesni ( 1. srpna 2013 13:48 )

Kdo s čím zachází, s tím taky schází. To měla ta holka pěknou sebranku za kamarády a milence, či kdo ví co. Hovoří to i výchově. Tragedie se může stát každému, ale tato mladičká ku*vička jí šla násilné smrti vstříc a rodiče o ničem nevěděli?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání