Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragédie na Znojemsku: Ubodal partnerku před očima jejich dětí!

V Krhovicích na Znojemsku zemřela po napadení žena
V Krhovicích na Znojemsku zemřela po napadení žena  (Autor: reprofoto TV Prima)
Autor: ČTK - 
31. července 2013
21:24

Tragédie otřásla malou obcí Krhovice na Znojemsku. Ženu (†44) dnes ráno ubodal před domem její partner (36). Muže policie zadržela. Podle sousedů vše viděly jejich děti.

Policie k činu uvedla jen to, že se útok stal kolem 10:00. Napadená žena utrpěla vážné zranění. Přivolaní zdravotníci se jí pokusili zachránit život, jejich úsilí ale bylo marné. "Kriminalisté jsou v tuto chvíli na místě činu, provádějí ohledání, zajišťují stopy a činí další úkony, včetně výslechů osob, aby objasnili incident," doplnila mluvčí.




Muž vyběhl z domu s nožem a ubodal manželku, která chtěla po hádce nastoupit do auta. Vše se odehrálo před očima jejich nezletilých dětí. Útočníka odzbrojili svědkové incidentu, kteří zavolali policii.

Podle sousedů se rodina do Krhovic přestěhovala teprve nedávno, poté, co muž údajně podpálil jejich dům v Tasovicích. Žena se chtěla se svým manželem rozvést, a dnes si prý chtěla odvézt děti. Ty místo toho z okna viděly svou maminku umírat v kaluži krve.

Rodině zavražděné na místě poskytoval krizovou pomoc policejní psycholog.

ermino ( 1. srpna 2013 08:30 )

Bezva redaktorský postřeh- to skutečně vypadá na vraždu.

tajna1509 ( 31. července 2013 23:29 )

co je na tom divneho ????? kdyz si 60 ti lety dedek vezme 25 letou tak to neni nic divneho ahaaaa????no to je logika uzasna ....

nejkaaaa ( 31. července 2013 21:42 )

Pro jedno kvítí slunce nesvítí,proč lidi prostě v hádce neodejdou,proč když se už nemají rádi nezůstanou přáteli.Tolik rodinných tragedií a zbytečných..a pro toho sobeckého hajzla at nesvítí slunce aspon 15 let.Chudáci děti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání