Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holá lebka, žádný rozum! Šílenci málem srazili maminku s kočárkem: Pak po nich stříleli!

Nejdřív je málem zabili a pak po nich stříleli. Po dvojici magorů pátrá policie. (Ilustrační foto)
Nejdřív je málem zabili a pak po nich stříleli. Po dvojici magorů pátrá policie. (Ilustrační foto)  (Autor: Blesk - Helena Lacinová, Profimedia.cz)
Autor: sch, lac - 
31. července 2013
14:09

Blázni, magoři či šílenci. Jedině takhle se dá říct trojici, která málem srazila v Mostě na přechodu maminku s kočárkem. A když si muž z páru dovolil něco říct, trojice ho pěkně zpražila. A netrvalo dlouho a hádka měla drsnou dohru. Plešatý šílenec vylezl o kus dál ze střešního okýnka a začal na ně střílet!

To je vrchol! Jeli rychle a zběsile, nejspíš si mysleli, že jsou páni silnic a ostatní tam nemají co dělat! Tři blázni s vyholenými lebkami se proháněli v úterý po poledni Mostem a nechybělo moc a mohlo vše dopadnout tragicky!

Smykem zastavili před přechodem jenom pár centimetrů od maminky s kočárkem a jejím přítelem, kteří zrovna přecházeli přes přechod. Následovala drsná hádka, po které se pár i s kočárkem vydal dál.

Jenže za nějakou chvíli okolo nich prosvištělo auto znovu, tentokrát se ze střešního okýnka vynořil jeden z bláznů a vystřelil a auto ujelo neznámo kam.

„Na linku 158 jsme včera v 13:23 přijali oznámení o střelbě z nezjištěné zbraně. Padl jeden výstřel, zranění ale hlášená nemáme. Po osádce vozidla stále pátráme,“ řekla Blesku krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

vary ( 31. července 2013 19:35 )

Dnes BIS vydala prohlášení, že se zvyšuje odpor mezi normálním obyvatelstvem vůči cigošů a že je o hrozba je třeba toto řešit. Toto neni třeba řešit. 5ešit je třeba smradlavý ci. kány a jejich zločinnost a soc. dávky, které se této pakáži smradlavej tak bohatě dává.

mrdkazeman ( 31. července 2013 18:31 )

Kdyby aspon Plesk napsal kdo z tech ucastníku byli Cikani,takhle víme hovno..

kvetinka272 ( 31. července 2013 17:19 )

krist.ino, Ty jsi nikdy neměla dovolenou?

zaviracispendlik ( 31. července 2013 16:03 )

nespokojenost proti morgům už není pouze u holých lebek, ale začíná být i u normálních obyvatel

atakdale ( 31. července 2013 14:33 )

možná se cikáni mstěj za ty tresty ohledně novýho boru voni si důvod vždycky najdou, neb jsou dyskrymynovaný (říká európa)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání