Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krkavčí matka hodila novorozeně do kontejneru: Má už policie tu správnou ženu?!

Policie dopadla ženu, která pohodila novorozeně kontejneru. (Ilustrační foto)
Policie dopadla ženu, která pohodila novorozeně kontejneru. (Ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: sch - 
31. července 2013
11:54

Normálnímu člověku nad tím zůstává rozum stát, krkavčí matce to nejspíš přišlo jako zcela normální řešení. Čerstvě narozenou holčičku zahodila do kontejneru v Chebu a téměř měsíc se – asi logicky – nikomu nepřihlásila. Až teď policie našla devětadvacetiletou ženu a věří, že jde o matku tyranku.

Novorozenou holčičku v kontejneru naštěstí objevil náhodný kolemjdoucí. Matka si nejspíš ani neuvědomila, že by se holčičce mohlo něco stát. Jenom díky včasnému příjezdu lékařů a policistů se holčičku podařilo zachránit, byla nahá a silně podchlazená.

Policisté vypátrali devětadvacetiletou ženu, která má být onou krkavčí matkou. Detaily o vyšetřování ale tají. Neví se ani to, jestli bude žena stíhána či nikoliv.

"Z důvodu probíhajících znaleckých posudků, odborných vyjádření a výslechů osob nelze v současnosti poskytovat k případu další informace," řekl krajský policejní mluvčí Pavel Valenta.

Policie od nálezu dítěte hledala matku podle svědectví lidí. Pátrala po ženě, která v ten den ráno jela autobusem z Františkových Lázní do Chebu.

ylatouf ( 31. července 2013 12:39 )

Konečně, pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí.

marie60 ( 31. července 2013 12:19 )

Matka si nejspíš ani neuvědomila, že by se holčičce mohlo něco stát. *** Ježišmarja, to je ale k.ráva.Tyhle baby by měli zavčas sterilizovat, jinak to příště může dopadnout ještě hůř.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání