Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otčím utýrané Lucinky (†5) se přiznal: Já jsem ji zabil!

Autor: shp - 
26. července 2013
13:01

Nebohou Lucinku (†5) utýral a tělíčko pak ukryl mezi odpadky. Její ostatky hnily v bratislavském bytě tři roky vedle vyrůstající sestřičky Saši (4). Otčím-trýznitel se k jejímu utýrání po roce v base přiznal.

Že by se hnulo v Juraji Hrotákovi (33) svědomí? Ale kdeže! Bývalý feťák, který již v patnácti letech fetoval toluen, se k nechutnému činu doznal jedině proto, že mu dají nižší trest. Dosud totiž vinu na její smrti zatloukal a zatloukal!

Dohoda za nižší trest

„Byla uzavřena dohoda o vině a trestu, dnes jde na schválení Okresnímu soudu Bratislava II,“ potvrdil mluvčí Krajské prokuratury v Bratislavě René Vanek. Nechtěl však prozradit, jaký trest je předmětem dohody. „K výši trestu se zatím nebudu vyjadřovat, protože dohoda ještě nebyla schválena,“ dodal. Je však jasné, že trest bude nižší, než kdyby zapíral.

Jdou i po matce

Za smrt utýrané Lucinky stíhají i její matku Alexandru Hrotákovou (43). Nejprve jí byl udělen sedmiměsíční trest za neoprávněné pobírání sociálních dávek za mrtvou dcerku. Tento trest si mezitím odseděla ve vazbě. Teď jí hrozí až osmileté vězení. Hroták může skončit v base až na 15 let.

rokaveni ( 26. července 2013 18:04 )

Doufam, ze v tom vezeni zdechne!

Lucio1 ( 26. července 2013 13:42 )

Ono je skoro jedno, kolik let dostane..Však si ho tam spoluvězni "podají"..Myslím, že letošních vánoc se nedožije..Naštěstí..O jednu zrůdu méně..

dadaveve ( 26. července 2013 13:34 )

zabít!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání