Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dělník bojoval o život: Po ramena ho zavalilo bahno!

Autor: Tomáš Koníček - 
8. července 2013
16:46

Bylo to o fous, ale přežil! Dělník (47), který pracoval na výkopových pracích v Praze na Karlově, bojoval o holý život. Zavalila ho hlína. Díky rychlému zásahu hasičům zubaté ale utekl.

V ulici Ke Karlovu se rozjelo pořádné drama. Zavalený muž měl opravdu namále! „Stalo se to při opravě vodovodu. Hlína ho zasypala až po ramena,“ řekla Blesku mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová.

Jako první byla u dělníka pohotovostní motorizovaná jednotka policie, která se nešťastníka okamžitě ujala. Vyprostit z bahna ho pak přijela dvě družstva hasičů. „Muž s námi celou dobu komunikoval. Trvalo to asi dvacet minut,“ prozradila podrobnosti Adamcová.

Hasičům se podařilo muži uvázat pod ramena lano, pomocí kterého ho vytáhli a předali záchranářům, kteří muže odvezli do nemocnice. Měl vážná vícečetná zranění.

Nehoda zablokovala na místě i dopravu. Ulice Ke Karlovu byla celou dobu uzavřena a v přilehlých ulicích se tvořily kolony.

moiaza ( 8. července 2013 23:31 )

Páč? A to je co? Toto slovo mě ve škole neučili. To je nějaká moderní čeština?

karelhlavaty ( 8. července 2013 22:30 )

Teď mu dají Řád zlatého krtka!

geza ( 8. července 2013 21:42 )

mememumu ,jenže když on do toho výkopu nevleze ,majitel ho vyhodí ,navíc je hrozný jak jsou tyto profese špatně placený ,kdejaká sekretářka ,která umí jen vařit kafe a psát na stroji má dvakrát tolik a jediný její riziko je ,aby ji pan šéf nepřivedl do jinýho stavu.

mememumu ( 8. července 2013 18:05 )

A zaměstnanci jsou dementi, že lezou tam, kde nejsou splněny bezpečnostní požadavky, hajzle?

horstfuxteleshop ( 8. července 2013 17:50 )

když tam byla policie, hned měla chytit majitele opravující firmy a hned ho strčit na deset let do basy, hajzla, stoprocentně tam neměl pažení, páč je to drahý a riskoval životy svých zaměstnanců, grázl

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání