Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilá matka nechala opilého nezletilého syna ležet na silnici: Srazilo ho auto!

Mladík se se svojí matkou opíjeli tak dlouho, až to skončilo tragickou nehodou
Mladík se se svojí matkou opíjeli tak dlouho, až to skončilo tragickou nehodou  (Autor: Archiv Blesku, Policie ČR)
Autor: psch - 
3. července 2013
20:47

Není nad kamarádské vztahy s rodiči, co by za to každý teenager dal. Čeho je ale moc, toho je příliš. A zrovna v případu matky (48) a jejího syna je to už opravdu za hranicí. Společně se dlouhodobě opíjeli, až to jednoho dne vyvrcholilo tragickou nehodou v České Třebové!

Péče o dítě není žádná legrace, to je samo sebou. Ale aby matka se svým nezletilým synem popíjela pravidelně alkohol, to už je příliš! Trvalo to asi rok a půl, než se něco stalo. A přitom k tomu vůbec dojít nemuselo.

„Žena se neměla od začátku října 2011 do konce ledna letošního roku řádně starat o svého mladistvého syna. Žena a její dítě zřejmě v nadměrné míře konzumovaly alkoholické nápoje,“ řekla mluvčí orlickoústecké policie Lenka Vilímková.

Přejelo ho auto

Pravidelné opíjení stopla až tragická událost, která se odehrála na začátku roku. Mladík se opil v hospodě a s velkým množstvím alkoholu v krvi ho už nohy nedokázaly nést, tak si ustlal na silnici.

Jenže to neměl dělat. Za nedlouho se k němu přiřítilo auto, a protože se nemělo kam vyhnout, srazilo ho. Záchranka ho pak odvezla s těžkým zraněním do nemocnice.

Oba opilí

Mladíkovi v krvi naměřili 2,38 promile, není divu, že se skácel uprostřed silnice. Ovšem aby toho nebylo málo, opilá v tu dobu byla i jeho matka. Možná proto se o něj nedokázala postarat. A za to jí hrozí až dva roky vězení.

hofihofi ( 3. července 2013 21:51 )

No, pise se, ze mladik se opil sam v hospode, takze spis nalevani pod 18 a co s tom ma spolecneho matka s tou hospodou konkretne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání