Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dahlgrenovo vraždění minutu po minutě: První zemřela sestřenice s manželem

Autor: ljš - 
11. ledna 2018
21:53

Poslední den jejich života a rozhodnutí, za která zaplatili životem. Vyšetřovatelům podařilo minutu po minutě zrekonstruovat jednotlivé kroky Kevina Dahlgrena, který před měsícem  v Brně brutálně zavraždil své čtyři příbuzné.

Ze spisu, který popisuje průběh čtyřnásobné vraždy ve vile v Brně-Ivanovicích, vyplývá, že jako první zemřeli manželé - Dahlgrenova sestřenice Veronika (†46) a její manžel Martin (†50).

Před sedmou hodinou ráno volala Veronika, která pracovala jako učitelka, do školy a omluvila se, že kvůli silným bolestem hlavy nepřijde. O hodinu později byli ona i její manžel mrtví, prozradily to jejich hodinky, které vrah při svém běsnění rozbil. 

Po prvních vraždách převzal Dahlgren zásilku od pošťačky, které otevřel až po druhém zazvonění a údajně působil velmi rozrušeně. V 8:33 poslal také známému zprávu, že se chystá vrátit do Spojených států. V půl jedenácté zrušil plánované doučování angličtiny jednoho ze svých studentů. Dopoledne zemřel i starší syn manželů Filip (†23).

V tu chvíli zbýval poslední a nejmladší člen rodiny - David (†17). Toho vrah do domu vlákal prostřednictím sms zpráv pod záminkou, že si společně půjdou zaběhat. Domů ze školy David dorazil kolem půl jedné.

Soused rodiny vypověděl, že mezi 12:30 a 13:00 slyšel hlasitý mužský výkřik. V tu dobu nejmladší syn pravděpodobně zemřel. Těla obětí pak Dahlgren přemístil do garáže, kde se je pokusil zapálit. V 15:15 napsal poslední zprávu své kamarádce s textem, že odjíždí do Vídně, kam skutečně vyrazil taxíkem.

Protože oheň v uzavřené garáži doutnal velmi pomalu, sousedé jej zaznamenali až pozdě odpoledne. Těla obětí tak byla objevena až v momentě, když už byl vrah na palubě letadla do USA.

Své oběti Dahlgren přežil o necelých pět let. 11. ledna vpodvečer spáchal sebevraždu ve valdické věznici, kde si odpykával doživotní trest. Podle deníku Právo se oběsil na prostěradle.

cinderella1 ( 26. června 2013 20:31 )

A co pani na uklid? Nejak se nam z pribehu Pleskacu vyparila.

k999 ( 26. června 2013 20:15 )

Utratit... okamžitě!

macek220364 ( 26. června 2013 17:38 )

minutu po minutě.....autore vrať vysvědčení z první třídy

reggina ( 26. června 2013 16:54 )

Nelecit! Utratit!!!

hela52 ( 26. června 2013 14:03 )

HLAVNĚ AT NAŠI HODÍ ZADKEM AT PEPROŠVIHNOU LHUTU DO KETRÉ MUSÍ PODAT VŠECHNY DOKLADY O PŘÍPADU NEBO S TOHO VYKLOUZNE.NEBYLO BY TO POPRVÉ.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání