Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vražda Dominiky (†9 měsíců): Bratra (†5) i ji zabil otec (†29), uzavřela policie

Skrývající se matku obou tragicky zemřelých dětí ze Zašovic se Blesku podařilo vyfotit
Skrývající se matku obou tragicky zemřelých dětí ze Zašovic se Blesku podařilo vyfotit  (Autor: Foto Blesk - Jiří Čada)
Autor: ČTK, ljš - 
31. července 2012
14:27

Dvě mrtvé děti během půl roku v jedné rodině, náhoda? Policie nyní definitivně potvrdila, že za smrt obou z nich může jejich otec (†29), který se po vraždě 9měsíční Dominiky oběsil. Před rokem přitom utýral svého pětiletého syna.

Že vrahem devítiměsíčního miminka ze Zašovic na Třebíčsku, je pravděpodně otec holčičky, který se oběsil nedaleko místa, kde zanechal její tělíčko. K hrůznému činu se odhodlal patrně ze žárlivosti, protože si matka malé Dominiky našla jinou známost.

Záhadou však dlouho bylo, jak půl roku předtím přišel o život její pětiletý bratr. Ten byl loni v červenci převezen do brněnské nemocnice s těžkými zraněními. Rodina tehdy tvrdila, že je utrpěl po pádu z traktůrku.

Podle policie stálo ale za smrtí chlapečka týraní. "Prověřováním jsme zjistili, že chlapce den před jeho převozem do nemocnice fyzicky potrestal jeho nevlastní otec. A právě toto poranění mělo za následek jeho úmrtí," řekl kriminalista Pavel Kubiš.

drakoska11 ( 1. srpna 2012 17:23 )

Zavřená na doživotí by měla být hlavně matka těch dvou.. To ona je přivedla na svět a je za ně zodpovědná... K tomu není co dodat.

goma ( 31. července 2012 15:11 )

Souhlasím s předchozím příspěvkem. Odpovědné orgány bych zažalovala za spoluúčast na vraždě dalšího dítěte, když muž nebyl stíhán za zavraždění prvního.

souhlasimspravidly ( 31. července 2012 14:56 )

Tady v přiblblé ČR vám projde všechno. Dítě zemře na následky týrání a nikdo to neřeší, protože vlastně spadl z traktůrku.. Tak kde jsme?? Ale co se divím, tady za chvíli bude zneužívání a týrání malých dětí legální. Člověk by blil, v jaké opičárně to vlastně žije!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání