Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sekta brazilských kanibalů: Lidské maso prodávali v paštikách

Fotografie
Ilustrační foto. Brazilská policie zadržela trojici kanibalů. Ti ostatky zavražděných žen zakopali na zahradě svého domu.  (Autor: internal)
Autor: ČTK, evak, INT - 
16. dubna 2012
10:00

Muž a dvě ženy se v severovýchodní Brazílii při zatýkání kvůli dvojnásobné vraždě přiznali, že jsou kanibalové. Maso jejich obětí si navíc lidé nevědomky kupovali na ulici v paštikách. Z odporného zločinu se budou zpovídat před soudem.

Manželský pár a jejich společná milenka se hlásí k sektě s názvem Cartel, jejíž filozofií je zredukovat počet lidí na zemi. Policii při vyšetřování řekli, že v hlavě slyšeli hlasy, které je k vraždám nabádaly.

Podle serveru Huffingtonpost.com kanibalové nalákali ženy do domu na pracovní inzerát. Od letošního roku je pak jejich rodiny pohřešovaly. Trojice se prozradila poté, co neopatrně použila kreditní kartu jedné z obětí. Po prohledání domu, našla policie zbytky těl na zahradě. Podle vyšetřovatelů kanibalové snědli nejméně deset kilogramů lidského masa.

Velitel vyšetřovacího týmu Democrito de Oliveira, podle BBC oznámil, že policie pátrá, zda trojice nemá na svědomí zmizení i dalších šesti žen. Kanibalové čelí obvinění z únosu, vraždy, ukrývání těl, podvodu a přečinům proti veřejnému zdraví. Toho posledního se dopustila jedna z vražedkyň, která z mrtvých žen vařila pokrmy a ve formě paštik je prodávala na ulici.

zaviracispendlik ( 16. dubna 2012 12:59 )

máš strach, že bys sežral souseda???

mutaky ( 15. dubna 2012 22:51 )

Proto nikdy nekupuju mleté maso.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání