Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šel kamarádce vrátit psa, našel dívku (†22) mrtvou ve skříni

Slovenský mladík šel kamarádce vrátit psa, o kterého se jí (vpravo) a jejímu spolubydlícímu staral: Našel oba mrtvé ve skříni v jejich garsonce
Slovenský mladík šel kamarádce vrátit psa, o kterého se jí (vpravo) a jejímu spolubydlícímu staral: Našel oba mrtvé ve skříni v jejich garsonce  (Autor: Čas.sk)
Autor: Jaroslav Šimáček, Zuzana Rathouská - 
5. dubna 2012
19:11

Občas kamarádce pohlídal psa, tentokrát se jí však nemohl dovolat. Proto se vydal k jejímu bytu, aby čtyřnohého miláčka vrátil. To ale ještě slovenský mladík netušil, jaký hrůzný nález spolu s přivolanou policií učiní. Ve skříni v garsonce totiž objevili uškrcenou Sidonii (†22) a dalšího pobodaného muže, který s ní nejspíš bydlel.   

Žilinská policie má nyní plné ruce práce s dvojnásobnou vraždou, jejíž pachatel je zatím neznámý. V případě dopadení mu hrozí 20-25 let, případně výjimečný trest doživotí.

Jednou z jeho obětí se stala pohledná mladá Sidónie (†22), která se do garsonky na žilinském sídlišti Hliny přistěhovala teprve před několika týdny.

Objevil je kamarád, který jim venčil psa

Minulý rok začala jediná dcera rozvedené matky ze slovenského Martina podnikat, nyní ji však našli patrně spolu s jejím spolubydlícím mrtvou v jejím bytě.

"Nahlásil to jejich kamarád, který jim byl vrátit psa, o kterého se jim staral," potvrdil okolnosti tragédie jeden ze sousedů deníku Nový Čas. Z bytu totiž ucítil prapodivný puch a raději zavolal policii. Z předběžné pitevní zprávy vyplývá, že vrah mrtvého muže pobodal do krku, břicha a zad. Dívku uškrtil.

Obyvatelé paneláku jsou v šoku. Policie zatím k případu příliš informací neposkytla: "Neznámý pachatel v době od 30. března do 4. dubna v žilinském bytě usmrtil muže zatím neznámé totožnosti a 22letou ženu z Martina," uvedl policejní mluvčí Radko Moravčík.

Dívka ukrývala cizince?

Mrtvý muž, který byl ve skříni nalezen spolu se Sidónií, pocházel dle informací TV Markíza ze Španělska a nejspíš žil na území Slovenska ilegálně. Je pravděpodobné, že se s ním zavražděná seznámila během svého pobytu na jihu Evropy, kde nějakou dobu pracovala.

Přátele Sidónie se shodují v tom, že dívka žila v poslední době značně nespoutaným životem a nejspíš i holdovala drogám, pravděpodobně pervitinu. 

djaba ( 5. dubna 2012 22:41 )

Nakonec se ukáže , že byl vrahem on.

dobrotka ( 5. dubna 2012 22:08 )

Zacina?????? Ten je s tim trapny uz pekne dlouho

brekekesalami ( 5. dubna 2012 20:57 )

Každý má svého kostlivce ve skříni

frantapolitik ( 5. dubna 2012 19:57 )

již s tím začínáš být trapný. Tak si ty peníze vydělávej a tady nás nech napokoji.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání