Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Feťák roznášel žloutenku, kapavku a syfilis: Znásilnil muže

Znásilňovač, feťák a recidivista Milan Žiga v Praze roznášel smrtelné choroby
Znásilňovač, feťák a recidivista Milan Žiga v Praze roznášel smrtelné choroby  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, oj - 
9. března 2012
13:41

Kriminalisté pátrají po lidech, kteří měli bližší styk se sedmadvacetiletým Milanem Žigou. Muž je mohl nakazit žloutenkou typu C, kapavkou či syfilidou. Muž užívá drogy, takže nemoci mohl přenést mimo jiné prostřednictvím injekční jehly.

Lidé, které nakazil, jsou nyní sami přenašeči těchto nemocí a měli by se hlásit na lince 158. Žiga je podezřelý z šíření nakažlivé choroby, hrozí mu až tříleté vězení.

Žiga byl na konci února zadržen a obviněn ze znásilnění muže. "Při jednom z výslechů se doznal, že měl minimálně v pěti případech nechráněný pohlavní styk. Toho se dopustil, přestože věděl, že je nakažen velmi závažným přenosným onemocněním, které může způsobit jiným osobám i smrt," uvedla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Podle policie byl Žiga v minulosti již osmkrát soudně trestán, šestkrát dostal trest odnětí svobody. Jako mladistvý se dopustil znásilnění a v dalších letech se opakovaně dopouštěl krádeží a loupeží.

miccinka ( 12. března 2012 02:20 )

miccinka ( 12. března 2012 02:19 )

Jó, a ty darmožrouti z parlamentu, by se léčili, zase za naše!!!

miccinka ( 12. března 2012 02:17 )

Ne,ne!!! Papírová loď a hurá k moři!!!

miccinka ( 12. března 2012 02:14 )

miccinka ( 12. března 2012 02:14 )

To není rasismus!!! Mě nevadí Vietnamci, ani černoši, ale bohužel cikáni jsou cikáni a, nikdy nikdo je nezmění. Ty mi teda vadí!!! A né, jemon mě!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání