Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Podezřelá Radka O.: Svého muže ovládala! Nutila ho i vraždit?

Autor: Ondřej Požár, zunk - 
28. listopadu 2011
05:01

Zavražděný brněnský místostarosta Aleš Vytopil (†36) se zřejmě zapletl do milostných vztahů, v nichž pro něj nebylo místo. Chtěl být čtvrtým vrcholem milostného trojúhelníku, v němž fi gurují obvinění exmanželé Filip O. (37) a Radka O. (45). Právě její údajné lesbické sklony by mohly být motivem zločinu. Vychází také najevo, že Radka O. svého bývalého muže dost ovládala.

Podle lidí, kteří Radku O. znají, se umí černovláska stíhaná za vraždu velice dobře přetvařovat. „Byla to velice svérázná a koketní dáma, která se snažila působit mladším dojmem. "Filip O. mi byl sympatičtější,“ řekla včera Blesku žena z Hrotovic na Třebíčsku.

Tam obviněný muž s Vytopilovou milenkou Pavlou provozoval dvě hospůdky, které jsou nyní zavřené. A ve stejném městě bydlí i Radka O.

Ta podle sousedky v televizní Druhé šanci všechno překroutila. „Ona se s prvním manželem rozvedla, neboť prohrála velké peníze v automatech. A Filip jí pomáhal dluhy splácet a staral se o ni,“ tvrdí Radčina známá. Podle ní byla Radka O. také bývalá prostitutka, která v prvním manželství žila bez lásky.

Obviněná údajně ovlivňovala svého druhého muže, s nímž teď sedí ve vazbě, i po rozvodu. „Mluvila mu do života, dost ho ovládala,“ dodala obyvatelka Hrotovic. Ona i další lidé z města na Třebíčsku si myslí, že Radka O. mohla Filipa O. ke zločinu přemluvit. I paní Míla z diskuzního fóra k Druhé šanci totiž Radku O. označuje za přetvařující se výbornou herečku, která prý má ráda i ženy. „Pozor na její lesbické sklony. To nejsou urážky,“ napsala Míla.

To by mohlo vysvětlovat i složité milostné vztahy mezi aktéry případu.

O stížnosti proti vazbě rozhodne soud v týdnu

Od sobotní noci sedí z vraždy obvinění bývalí manželé Radka a Filip ve vazbě. Muž si však proti rozhodnutí Městského soudu v Brně okamžitě podal stížnost. Tu bude muset řešit během několika dnů krajský soud. K němu se může odvolat i žena, která si vzala čas na rozmyšlenou.

Policie stíhá někdejší manželský pár za to, že v pátek 9. září poblíž Mariánského údolí v Brně - Líšni údajně zastřelili pistolí s tlumičem židenického místostarostu Vytopila.

Tělo prý několik dní ukrývali v autě a pak je zakopali v roklince v lesíku u silnice mezi Ivančicemi na Brněnsku a Moravským Krumlovem - Polánkou.

Podle jihomoravského policejního šéfa Tomáše Kužela vyzvedli technici poškozenou mrtvolu ve čtvrtek po středečním zatčení obviněných. Těm za vraždu hrozí až osmnáct let vězení.

llottoss ( 28. listopadu 2011 20:14 )

Zvláštní-nad tímhle starostou vůbec necítím lítost. Je to špinavé podsvětí, praní peněz, prostituce atd. tihle lidé jsou pak u moci a rozhodují o druhých. Co to bylo za starostu, o kterým se veřejně vědělo, jaký promiskuidní život žil? Věřím, že jel v horších špínách, než se vůbec ví!!!

petrzmisa ( 28. listopadu 2011 11:51 )

...brněnský místostarosta Aleš Vytopil měl kolem sebe pěkný bordel. Když o něm tak člověk čte, stydím se za to, že se v politice pohybují lidé, jako byl on. V TV říkali, že milenek z nevěstinců měl několik, je mi špatně z takového primitiva...

letajici_svec2 ( 28. listopadu 2011 11:32 )

takovych troubů je, kdyby dal každé 5-ti stovku--- občas, píchal by je dodnes

letajici_svec2 ( 28. listopadu 2011 11:28 )

teď byla popřena Ein steinova teorie relativity, tak proč by nemohl mít trojúhelník čtři vrcholy?

letajici_svec2 ( 28. listopadu 2011 11:27 )

eště jste se nezeptali na názor tetky Matlošky, ta o tom ví nejvíc..tož honem jsem zvědavý

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání