Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nezletilé dívky dělaly erotické masáže, majitelka salonu dostala 5 let vězení

Trest je absurdní říká podnikatelka  Hana K. (vpravo)
Trest je absurdní říká podnikatelka Hana K. (vpravo)  (Autor: Slávka Červená)
Autor: sč, mivr - 
23. září 2011
11:10

Žena (40) ve Zlíně provozovala masážní salon, kde zaměstnávala i neplnoleté dívky. Mladé masérky třely mužům úd do vyvrcholení! Majitelka podniku byla odsouzena na pět let za mřížemi. Na místě se hned odvolala.

Na pět let do věznice s dozorem poslal krajský soud ve Zlíně Hanu K. Provozovala salon Svět masáží, na který si vydělala prací v Itálii. Klienty prostřednictvím letáčků  a na internetu lákala na relaxační i speciální masáže. Ženy a dívky, které hledaly práci, se pak na místě dozvěděly, o co jde.

Závěr patřil masáži s ejakulací

Masírovat měly nahé svým tělem a v závěru měly muže uspokojit rukou až do ejakuace. Salonem prošlo více než 40 žen. Při vyšetřování se však ukázalo, že nejméně čtyřem z nich nebylo ještě 18 let. Tím pádem se dopoustila i ohrožování mravní výchovy.

Byla odsouzena za obchodování s lidmi a ohrožování mravní výchovy a musí zaplatit pokutu jeden milion korun. Na místě se hned odvolala.

Sex měly masérky zakázaný

"Všechny měly smlouvy. Tvrdily že je jim 18 let. Sex byl zakázán," řekla podnikatelka. Zákaz sexu ženy skutečně potvrdily. "Nechce se mi uvěřit, že za masáže jsem dostala pět let. Policie je zkorumpovaná. Jisté salony jí platí. Na holky dělali velký nátlak. Vydírali svobodné matky, že jim seberou děti. Teď si většinu z mým žen převzala konkurence. To se jí  podniká. Je to konkurenční boj, nic jiného," pokračovala.

Advokátka - Zkazit je nemohla, zkažené již byly

"Zmíněné dívky nemohla má klientka zkazit. Už zkažené byly. Jedna z nich měla v 15 letech dítě a žila s mužem o 20 let starším. Tyto podniky fungují všude. Občas se někdo vytáhne a vše zase jede dál. Trest je neadekvátní," řekla Blesk.cz

Podnikatelka se půrměrně vyděla za rok milion. Podle svědků dostávala 50%, dívky 40 a recepční 10%. Kuplířství však bude řešeno zvlášť.

majka60 ( 23. září 2011 20:33 )

On jde po prachách jak slepice po flusu a bylo by mu jedno, že jeho dcera dělá kurtizánu.

kacota ( 23. září 2011 14:47 )

Maja, už zase ? Však nemusia byt všetky puritánky jak my dve ..

kacota ( 23. září 2011 14:46 )

Podnikateli ! Minule večer si tu písal, že musíš rýchlo končit, lebo máš doma "mladou " a ešte máš plno roboty!!! Mal by si jej mrknút na "Fasabuk"

majka60 ( 23. září 2011 13:22 )

Co by jste dělal, kdyby vaše nezletilá dcerunka honila v bordelu pánům péra a ještě jim je žužlala? Asi by jste ji pochválil, že donesla domů hromadu prachů, že áno?

karel.fodor ( 23. září 2011 12:06 )

myslite az ji pusti z basy,ze pujde pracovat-jak,ale bude moct kdyz bude mit-zapis trestniho rejstriku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání