Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt maturantky Martiny (†20): Podřezali ji

Martinu vrah zavraždil obzvlášť brutálním způsobem
Martinu vrah zavraždil obzvlášť brutálním způsobem  (Autor: facebook.com)
Autor: sč, oj, Kjos, Ondřej Požár - 
11. června 2011
16:09

AKTUALIZOVÁNO: Policie vyšetřuje brutální vraždu dvacetileté Martiny V. z Hulína na Kroměřížsku. Podle informací Blesk.cz ji našel přítel v bytě, když se vrátil v pátek ráno z noční služby. Dívka měla krátce po úspěšné maturitní zkoušce. Pitva odhalila, že dívka byla zavražděna, sebevražda je podle policistů vyloučena. Podle informací z místa činu měla dívka na krku řeznou ránu. Spolužáci jsou v šoku, nechápou, proč musela křehká blondýnka zemřít.

Tisková mluvčí policie Jana Bártíková v sobotu ráno uvedla, že dívka byla zavražděna. Sebevraždu policisté a přivolaný lékař zcela vyloučili. Bártíková odmítla sdělit, co se přesně v noci na pátek stalo.

Redaktoři Blesk.cz se ale v místě bydliště dozvěděli, že dívka měla řeznou ránu na krku. Že dívka byla podřezána uvedla v sobotu dopoledne nezávisle na serveru Blesk.cz i agentura ČTK.

Ještě ve čtvrtek večer byla dívka prokazatelně naživu, šla vyprovodit svého přítele Tomáše P., který jel do práce. Vražda se stala pravděpodobně v noci na pátek. Vrahovi hrozí až 18 let vězení, podle okolností případu případně i vyšší trest.

Spolužáci z kroměřížské obchodní akademie a kamarádi založili na facebooku na památku zavražděné Martiny smutnou stránku, kde píšou své kondolence. "Vím, že Ty určitě budeš v nebi... Byla jsi moc hodná holka, Marťo a nikdy tvou zbytečnou smrt nepochopím," napsal jeden z kamarádů.

"Není nic horšího než smrt mladého člověka, nic horšího než tohle. Martinko jsi anděl, který je nějakým způsobem pořád mezi námi. Strašně to bolí a nechce se tomu pořád věřit. V našich srdcích je tedka velká díra. Nepůjde se s tím smířit. Tohle se nemělo stát," napsal další z kamarádů.

Martinu vrah zavraždil obzvlášť brutálním způsobem Martinu vrah zavraždil obzvlášť brutálním způsobem | facebook.com

DALŠÍ INFORMACE O ZAVRAŽDĚNÉ MARTINĚ A EXKLUZIVNÍ FOTKY NAJDETE V NEDĚLNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU

doktorsafranek ( 13. června 2011 21:23 )

kdyby si teda vzala břitvu a prořízla si hrdlo... Co jako kdo pozná???Třeba někoho zavřoua, ale s rozpaky.. Je to dost podivné

m.wejinka ( 12. června 2011 12:06 )

přesně tak..vůbec ste ji neznali tak ji nesuďte..byla to hrozně hodná holka a měla život před sebou..naopak se brzy vdávat chtěla...nezasloužila a nikdo nemá právo brat někomu jinemu život, ikdyby to byl sebevětši hajzl..ale jestli ho chytnou tak mi věřte že oni mu ten život v tom vězeni už pěkně osoli..ti si ho tam podají a nic jineho si nezaslouži..protože to neni člověk ale hyena, ten kdo dokáže udělat něco takoveho

hrneczuhrinevsi ( 12. června 2011 06:44 )

ty jsi tu holku znala, že tu píšeš takové nesmysly??????,,

silvervoice ( 12. června 2011 05:00 )

Na těle Aničky se nenašlo nic, a i kdyby to tam pan Mareš našel, tak tomu nevěřím. Dnes jsou policajti příliš "šikovní" a umí viníka "vyrobit". Martina zaplatila za všechna děvčata, co toho chtějí tolik stihnout, ale vdávat se nechtějí, děti mít nechtějí, bydlet u rodičů nechtějí, spát také nechtějí (co kdyby jim něco uteklo), některé nechtějí ani jíst a být zodpovědné za cokoliv včetně vlastního zdraví a života. Děvčata, proberte se, národ vymírá, sex už skoro neexistuje, hlavně že na každém rohu vystrkují zadek nějaké jalová miss!

brekekesalami ( 11. června 2011 22:02 )

to by mě zajímalo, jestli jsou někde ty statistiky dostupné...?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání