Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pobodal otce, hrozí mu 18 let za mřížemi

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, mivr - 
3. června 2011
17:24

Policie stíhá dvaačtyřicetiletého muže ze Slavičína na Zlínsku pro pokus o vraždu jeho otce (66). Minulý čtvrtek tátu údajně bodl loveckým nožem do břicha a poté prý zbraň obrátil proti sobě. Napadený skončil s vážným zraněním v nemocnici, odkud si v pátek policisté vyzvedli i útočníka. Soud poslal do vazby. Hrozí muž 18 let vězení.

Podle prvotních informací se oba muži pobodali vzájemně. Při následném výslechu, kterého nebyli ihned po napadení vzhledem ke svému zdravotnímu stavu schopni, vyšlo najevo, že mladší z nich si svá zranění po útoku na otce způsobil dvěma bodnými ranami do břicha sám. Na otce údajně zaútočil po předchozím slovním konfliktu, když ho muž chtěl kvůli opilosti vykázat z bytu. Syn do něho nejprve strčil, aby si poté vzal lovecký nůž a bodl ho do břicha.

Senior utrpěl vážné zranění, které ho podle Kafky ohrožovalo na životě. Napadený ztratil 3,5 litru krve, utrpěl hemoragický šok i srdeční zástavu a lékaři mu museli odebrat také jednu ledvinu. Zranění útočníka přitom tak vážná nebyla. Synáčkovi hrozí až 18 let vězení.

crakazasecrak ( 5. června 2011 15:44 )

http://www.markiza.sk/clanok/532943-marian-curko-ako-ho-este-nepoznate

honza33 ( 5. června 2011 10:39 )

Přesně tak, mám stejnou úctu ke svým rodičům, a tohle je fakt děs...

spajka ( 4. června 2011 00:31 )

pravidlo - co zaseješ,to sklízíš.Do té rodiny nikdo nevidí,k čemu tam docházelo,jak byl synek vychovávaný,atd. Pro mně je to nepochopitelné,protože rodiče a učitelé byli pro mně a mé sourozence největšími autoritami.Nikdy jsme se neodvážili rodičům odmluvit.A to mamka byla vdova a vychovala mě a mé tři bratry sama.Nesmírně jsme si mamky vážili,pomáhali jí a starali se o ni do konce jejího života.Všichni čtyři máme již své dospělé děti - a jsou k nám stejně uctivé jako my byli ke své matce.

crakazasecrak ( 3. června 2011 18:21 )

je věšel to už není možný co se děje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání