Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sadista schytal za zneužití školaček 6 let

Dostál svlékl a znásilnil i svou kamarádku.
Dostál svlékl a znásilnil i svou kamarádku.  (Autor: ČTK)
Autor: Ondřej Požár - 
30. května 2011
10:52

Většinou s nožem zaútočil na dívky mladší 15 let a násilím si na nich vynucoval uspokojení svých chlapských pudů. Teď za to bude pykat. Lukáš D. (31) za znásilnění dívky (20) a zneužití šesti školaček schytal v pondělí u soudu v Brně šest let vězení!

Jeho první obětí se podle obžaloby stala v červnu 2008 mladá žena (20). Nechala se od něj spoutat. „Svlékl jí kalhoty a kalhotky, povalil ji na postel a měl s ní anální sex,“ upřesnila v obžalovacím spisu státní zástupkyně.

Dalších šest útoků podle ní bylo jako přes kopírák. Násilník si počkal na školačky u výtahu. S nožem v ruce je osahával a dělal s nimi oplzlosti. Sedmiletá dívenka se strachy pomočila, jiná holčička (10) krvácela z přirození! Další školačka (12) má dodnes z útoku trauma, špatně spí a bere léky.

K nižšímu trestu mu pomohlo svědectví psychologů

Lukáš D., jemuž před 22 lety zemřela matka, vinu odmítal. „Nikomu jsem nic neudělal, nejsem žádný pedofil,“ hájí se třicátník, který sedí ve vazbě. I proto se okamžitě proti trestu odvolal. Totéž ale udělala žalobkyně. Za znásilnění, vydírání a ublížení na zdraví totiž obžalovanému hrozilo až 12 let za mřížemi.

A šest let žaláře pro agresivně sadistického pedofila se prokurátorce zdálo málo. Podle soudkyně Dany Kancírové ale Lukášovi D. polehčil znalecký posudek sexuologů a psychologů. V něm stojí, že v době zločinů trpěl zmenšenou příčetností v situaci, kterou si sám nepřivodil. „Jeho chování tedy podle znalců není srovnatelné s chováním jinak zdravého muže, který také znásilní nezletilou dívku,“ zdůvodnila nižší trest soudkyně.

chloeee ( 16. června 2011 20:29 )

uz fakt jdete do p....e s takhle smesnymi tresty!

ivkanatka ( 30. května 2011 23:12 )

Žádná kastrace, rovnou mu uříznout pinďoura !!!!!!! Ani 6 let mu nepomůže, za 3 roky je venku a udělá to znovu. Proč máme tyhle hnusný úchyly živit ze svých daní v kriminále, kde se ničemu dobrému nepřiučí a až vyleze, bude pokračovat ?!? Normální chlap nepoužije násilí k uspokojení svých " choutek " a navíc na školačkách. Šmik, šmik a je hotovo. Stát se to mně, tak ho normálně zabiju a budu doufat, že dostanu míň, než ten úchyl a budu brzy z kriminálu venkiu. Už by aspoň nikomu neublížil. Dočkáme se spravedlivých trestů v podobě - oko za oko, zub za zub ?!?

pgga ( 30. května 2011 21:08 )

Hm...pokazde kdyz jdu na Ceskou televizi....casopisy...atd..atd..vsude je erotika. Nejsem "pozastala"..ale ceho je moc..toho je moc Vsude nahe divky...takzvane "modelky"(silikonove tedy)..a asi je to v CR -IN- Je to jednoduse HNUS.....jako tady vedle v Mexicu-Tijuana-bordely...vsude "nahotina"...jednoduse Rozdil je v tom ze Mexico..tady vedle USA..je pozadu..ale NIKDY jsem si nemyslela ze timto "krokem" pujde CR

spajka ( 30. května 2011 18:22 )

se mi říct,že se svět v kravskou p.ču obrací.To snad ani není možné.Že se mu ještě soudce neomluvil za výši trestu.Takový úchylák se nikdynezmění,navíc pedofilní sadista.Takový by měl být po zbytek života izolovaný stranou společnosti.Dnes a denně v novinách samé vraždy,zneužití dětí,znásilnění.Cožpak žijeme na Divokém Západě?Nechápu,proč za násilné trestné činy nejsou tresty jako v Americe,když už je naším vzorem.Za vraždu,padesát let,atd.Z tohoto rozsudku je mi opravdu na blití.

pgga ( 30. května 2011 16:44 )

Ta hruza je v tom ze Vy by jste dostala vic..jelikoz jste se "mstila" "nemocne" kreature!To je "spravedlnost" co?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání