Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Cestující bodl tramvajáka jehlou do ramene

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, oj - 
29. května 2011
19:35

Policie pátrá po neznámém muži, který v sobotu v noci bodl řidiče pražské tramvaje číslo 17 do ramene zřejmě injekční jehlou. Řidič nyní čeká na výsledky lékařského vyšetření, které má určit, zda byla jehla infikována nějakou nakažlivou nemocí.

Podle policejní mluvčí Evy Miklíkové bylo napadení řidiče vyvrcholením incidentů, kterými pachatel před půlnocí obtěžoval cestující linky číslo 17. Muž do tramvaje nastoupil na zastávce Poliklinika Modřany v Praze 4 a kromě jiného si v soupravě zapálil cigaretu.

Když ho řidič ve stanici Národní třída napomenul, přišel muž k němu a předstíral, že se ho chce na něco zeptat. "V okamžiku, kdy řidič stáhl okénko, bodl ho muž pravděpodobně injekční jehlou do ramene a z místa utekl," uvedla Miklíková.
Policie případ zatím vyšetřuje jako přestupek a čeká na výsledky lékařského vyšetření řidiče. Pachatelem je muž středního věku, štíhlý, přibližně 185 centimetrů vysoký, hnědých krátce střižených vlasů a světlé pleti. Popis jeho oblečení se získat nepodařilo, působil prý ale zanedbaným dojmem. Na hlavě měl čepici s kšiltem a s sebou černý batoh se zelenými pruhy.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání. "Zejména by přivítali svědectví osob, které krátce před půlnocí cestovaly tramvajovou linkou číslo 17 jedoucí z Modřan do Ďáblic," sdělila mluvčí. Lidé mohou případné informace volat na linku 158.

siroky11 ( 30. května 2011 08:43 )

Správně to má asi být "Cestující PUDL" . Tedy ale opravdu nechápu, jak se takovýto písálek může dostat do redakce . Každý člověk je omylný, ale v tom Blesku to je dnes a denně.

crakazasecrak ( 29. května 2011 22:07 )

který bl b to napsal??

matyldamatylda ( 29. května 2011 20:42 )

.....to byl ale podlý cestující.......!!!!

gogo ( 29. května 2011 20:37 )

redaktor

gogo ( 29. května 2011 20:37 )

Ve Francii by již byl redkator za bránou ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání