Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Synovec známé návrhářky vykradl hernu?

Autor: čad, tuš, rvs, rvs, Kbali - 
27. května 2011
06:00

Video: Synovec módní návrhářky Beaty Rajské Zdeněk je zřejmě lupič! To alespoň tvrdí jeho známí z Nového Města na Moravě, kteří ho poznali na videu z bezpečnostní kamery. Ta ho zachytila, když přepadl hernu na pražské Palmovce. Totožnost lupiče Blesku potvrdila i návrhářka.

Synovec Beaty Rajské je chladnokrevný zločinec, jsou přesvědčeni někteří z jeho známých. Lupiče s nožem totiž během činu zachytila bezpečnostní kamera a několik lidí v něm poznalo synovce známé návrhářky. Podle nich to není jeho první prohřešek.

Černá ovce rodiny

„Jasně, je to zcela určitě on! Už v minulosti měl s hernou průšvih. Dělal tam vedoucího a měl snad manko za téměř milion. Říká se, že to tehdy za něj zatáhl jeho strýc Libor, manžel Beaty,“ uvedl jeden ze Zdeňkových známých.

To, že se skutečně jedná o jejího synovce, potvrdila i sama Beata Rajská: „Ano, je to můj synovec. Volala jsem kvůli tomu rodině, protože jsem se včera vrátila z Paříže a nevěděla jsem, co se stalo,“ řekla Blesku.

„Zdeňka jsem dlouho neviděla. Bohužel se to prostě někdy stane, že je v rodině černá ovce,“ dodala se smutkem v hlase. Loupež se stala v pátek kolem poledne na Palmovce v Praze 8.

Pachatel pár minut před polednem vstoupil do herny. Poté, co se přiblížil k barmance, z náprsní kapsy vyndal kuchyňský nůž a požadoval peníze. Odnesl si částku kolem dvaceti tisíc korun,“ popsala incident pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Video  Synovec Beáty Rajské vykrádá hernu  - Policie ČR
Video se připravuje ...

crakazasecrak ( 30. května 2011 07:30 )

tasha a to druhé ho..v no jsi ty!!

tasha ( 29. května 2011 20:13 )

ty vieš hovno o jej rodine tak si nieotieraj papulu dobre? :P

tasha ( 29. května 2011 20:12 )

ja ti neviem, jediné čo tu stojí za hovno si ty

tasha ( 29. května 2011 20:11 )

že zarábajú ty *** ;)

crakazasecrak ( 28. května 2011 09:47 )

VISERMIVOKO

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání