Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zlomil si nohy na toboganu, akvapark přiznal chybu

Po dopadu z toboganu do tohoto bazénku si mladý muž zlomil obě nohy. Nebyla tam totiž voda...
Po dopadu z toboganu do tohoto bazénku si mladý muž zlomil obě nohy. Nebyla tam totiž voda...  (Autor: Jitka Stefanidesová)
Autor: Jitka Stefanidesová, mivrk - 
7. května 2011
05:00

Patrik (34), který se minulou neděli řítil příbramským turbotoboganem a dopadl místo do napuštěného bazénu na beton a roztříštil si o protější zeď obě nohy, bude po akvaparku požadovat odškodné. Zatím to totiž vypadá, že bude mít trvalé následky. Vedení zařízení možnou vinu pracovníků už připustilo.

Po tom, kdy Blesk jako první ve středu informoval o tom, co se v akvaparku stalo, připustilo vedení sportovních zařízení, která jsou příspěvkovou organizací Příbrami, možné zanedbání personálu. „Zřejmě jsme pochybili. Postihy a další věci budeme vyvozovat, až policie ukončí vyšetřování,“ prohlásil ředitel zařízení Jiří Holobrada, který se byl vážně zraněnému Patrikovi v nemocnici omluvit.

Co se vlastně před týdnem stalo?

Patrik se svým synem (13) se šel sklouznout na tobogan. „Když jsme vybíhali schody nahoru, očima jsem se střetl s plavčicí, která mohla naznačit, že v dopadovém bazénu není voda. To ale neudělala,“ řekl Patrik. Ten se proto rozjel. „V dopadovém bazénku ale nebyla žádná voda, nestihla tam z tobogánu natéci a já vrazil do protější stěny nádrže a zlomil jsem si obě nohy,“ popsal.

Syna už upozornit nestihl a kluk si po dopadu poranil páteř. „Chci varovat ostatní před takovýmto nebezpečím. Zároveň budu samozřejmě požadovat na akvaparku odškodnění,“ uzavřel zdrcený Patrik. Z hrůzy je stále otřesený, nechtěl se nechat ani fotografovat. Pravá noha se mu sice hojí dobře, s levou je to horší a hrozí trvalé následky.

zlataa ( 11. května 2011 12:47 )

crakazasecrak - i ty blb.ečku.

cocococo ( 8. května 2011 02:53 )

samej blb,nebo provokativni honici,nema cenu se rozcilovat.Tihle blbecci potrebujou k vychove zase komunistickej rezim,a minimalne 2 letou vojenskou povinnou sluzbu.Bez financni nahrady.Jinak se v tom vasem Opicistanu nic nemuze zmenit.

crakazasecrak ( 7. května 2011 15:41 )

nidab ( 7. května 2011 12:26 )

Nikam neskákal jel v tobogánu pokud víš co to je.Nemohl předpokládat že dole není voda.

crakazasecrak ( 7. května 2011 11:27 )

A NEBO NA LYŽÍCH DO RYBNÍKA A JEŠĚTĚ K TOMU VOŽRALEJ(ZACH)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání