Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Taxikář řídil pod vlivem drog, přijde jen o licenci?

Taxikář měl u sebe 50 gramů bílé krystalické látky. Byl to pervitin?
Taxikář měl u sebe 50 gramů bílé krystalické látky. Byl to pervitin?  (Autor: Michal Šula, David Malík)
Autor: evak, ČTK - 
6. května 2011
21:54

Pražská policie zadržela v noci na dnešek třiatřicetiletého taxikáře, kterého podezřívá, že řídil pod vlivem drog. Jako důkaz by mohla posloužit krabička, která obsahovala podezřelý prášek.

Policisté u něj navíc našli krabičku a několik sáčků s bílou krystalickou látkou, podle prvních informací šlo nejméně o 50 gramů pervitinu. Sdělila to policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Případ nyní převzali kriminalisté, kteří se zabývají drogovou problematikou. Vyšetřování je ale na počátku a je nutné počkat na odbornou expertizu zajištěné látky.

Policisté řidiče vozu Audi A4 zastavili krátce před půlnocí v Mezibranské ulici v Praze 1. Muž byl podle Zoulové při kontrole velmi nervózní a vykazoval známky požití omamných a psychotropních látek. Následná zkouška na speciálním přístroji podezření prý potvrdila. "Muž pravděpodobně přijde o licenci," dodala mluvčí.

Uživatel_5807388 ( 7. května 2011 17:05 )

Takže, to není pirát ,ten pod vlivem ohrožuje více lidí,než 2222 a tohoto lidé se zastávají a jinému, bez alkoholu,drog nikdo nevěří.Vypadá to tak,že se prostě ten mediální tanec okolo něj sakra někomu hodil. To podezření stále roste .Dnes i policie není bez viny a je podplacená.

akrapaz ( 7. května 2011 13:32 )

ale nikdo ho nenutí toto povolání dělat, "inteligente".

cvalda ( 7. května 2011 09:23 )

policie ho podezírá a pravděpodobně přijde o řidičák .Za prvé mu to už dokázali , takže už je mimo podezření a za druhé pravděpodobně znamená , že mu dají možnost se z toho vyvlíknout Prachy na to určitě má , tak proč by páni soudci tomu chudákovi nevyhověli .

simeonsimeonovic ( 7. května 2011 07:11 )

Co je na tom divného? Víte kolik řídí pod vlivem pervitinu řidičů kamionů? A víte proč? Protože je jejich kapitalističtí nenažraní šéfové nutí překračovat hodiny za volantem, a je to tak cekneš-máš vyhazov, proto se raději dopují pervitinem. O práci v tomhle špinavym kapitalismu nikdo přijít nechce. S.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání