Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Znásilnění: Útočník donutil ženu k orálnímu sexu!

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po nebezpečném útočníkovi
Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po nebezpečném útočníkovi  (Autor: Policie.cz)
Autor: rvs - 
30. dubna 2011
14:57

Neznámý pachatel znásilnil včera po jedné hodině v noci ženu (41). Hrozil jí smrtí a přinutil ji k orálnímu sexu. Policie nyní po pachateli intenzivně pátrá.

„Ženu na cestě domů ji v Ježovské ulici v Praze 5 chytil rusky hovořící muž. Odvlekl ji do lesního porostu, kde ji pod pohrůžkou smrti donutil k orálnímu sexu,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Napadená je v psychickém šoku a zatím není schopná dát dohromady úplný popis pachatele. Policie proto žádá případné svědky o pomoc při pátrání. Je totiž pravděpodobné, že se násilník může o podobný čin pokusit znovu!

Hledaný muž je asi 170 centimetrů vysoký, zavalité postavy a na sobě měl černé kalhoty a koženou bundu. Jakékoliv informace volejte na linku 158.

12356 ( 13. července 2011 21:17 )

mandate, zena po ctyricitce neni zena v nejlepsich letech, to je az tak po padesatce ja bych si poradila, poradne kousnout, mozna tak silne, ze ukousnout a potom poradny kopanec do kouli, no a potom uz jen zdrhat na policii...

joun ( 1. května 2011 21:11 )

Jeden fakt je tady bezesporný. V Praze je Rusů nepočítaně a jsou to typy, že se jich ženský musí bát i v pravé poledne. Stačí jít Jindřišskou a neslyšíte už češtinu, jenom kolemjdoucí Rusy. 20 let likvidace českého státu tím, že je naprosto neřízený. Ať si každý přisoluje k antikomunismu, ale ukazuje se, že byl daleko větší pořádek a bezpečnost. Tehdy jsem chodil do tanečních a některé dívky chodiliy samy domů přes půl Prahy pěšky a nikdy se nic nestalo. Dneska stačí jít po 10. večer po Václaváku a je tam Rusů, černochů, Ukrajinců a jiné příchozí verbeže a policie objíždí, ale nevyleze. Také by se mohla podívat už kolem 8. na stanice metra C - Chodov. Opatov, Háje.

crakazasecrak ( 1. května 2011 19:16 )

JO DO PRÁCE V JEDNU V NOCI???

mandat ( 1. května 2011 18:11 )

nechapu,proc zena po 40 si nevi rady.Mlada holka je v soku a ma strach,ale zena v nejlepsich letech by se mohla ubranit.Tezko radit, v te situaci se vetsinou nevi,co delat.Urcite rvat a bojovat.....

mandat ( 1. května 2011 18:07 )

Nebo zatocit s varlatem na druhou stranu,to by urcite pomohlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání