Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pes přinesl lidskou rukou v tlamě!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto od čtenáře)
Autor: sč - 
27. dubna 2011
13:27

Les nad malenovickým hradem na Zlínsku od rána pročesávala policie. Včera okolo 18. hodiny tam Muž se psem, který tam byl na vycházce našel  část lidského těla. Podle našich zdrojů ruku! Nyní policisté našli i kosterní ostatky, zřejmě muže.

Hrůzný nález zalarmoval policii. „Včera se ihned rozběhla pátráci akce, kterou přerušila tma. Na 70 policistů pokračovalo v pátrání dnes od 8.45 hodin,“ uvedl pr Blesk.cz mluvčí policie Josef  Havela. V poledne policisté našli v korytě říčky zbývající ostatky lidského těla.

„Jde o kosterní nález. Podle věcí na místě usuzujeme, že by se mohlo  jednat o muže, který byl pohřešován od září loňského roku,“ dodal Havela. Na místo ještě nedorazil lékař, který by sdělil k nálezu více. Jak se ruka dostala asi 300 metrů od těla, je zatím nejasné. Lze spekulovat, jestli ji někdo usekl nebo ji tam zatáhla například zvěř.

 

 

 

 

jakub-moravec ( 27. dubna 2011 22:40 )

TAK UŽ JE TO TADY! Kdezi v zemi useknou ruku za krádež a už tato věc se praktikuje i u nás. Kdo byl ten první dobrovolník? Klaus má zakázáne vycházky, krade péra a nechce přijít o ruku.

linas ( 27. dubna 2011 19:29 )

To víš, dneska mají zase směnu Tataři. Tu hrubku v nadpisu a článku o honu na "Johnovi náměstky" už si opravili, tak třeba se zadaří a na druhý pokus se jim povede i tento nadpis.

arcaben ( 27. dubna 2011 16:47 )

pes lidskou rukou v tlamě??A já myslela,že pes má v tlamě jazyk

zaviracispendlik ( 27. dubna 2011 15:00 )

fuj, teprve jsem obědvala.Ještě, že můj falešný sob by ji neutáhl

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání