Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Policista skončil ve vazbě kvůli loupeži

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: lac, Kjos - 
18. dubna 2011
11:39

Ve vazbě skončil chomutovský policista, který s gangem přepadl podnikatele z Mostecka.

Informaci potvrdila tisková mluvčí Inspekce Policie České republiky Radka Sandorová. „V rámci akce Panel byli kriminalisty zadrženi čtyři podezdřelí muži, z nichž jeden je bývalým policistou. Pracovníci Inspekce Policie České republiky zadrželi jednoho podezřelého policistu z Oddělení hlídkové služby v Chomutově,“ uvedla. Dodala, že policista a ostatní čtyři pachatelé jsou podezřelí ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Státní zastupce na všechny uvalil vazbu.

Pachatelé ve večerních hodinách pod záminkou koupě zboží odlákali podnikatele na odlehlé místo v Chomutově. Když na domluvené místo podnikatel s dalším mužem přijel, byli přepadeni čtyřmi muži oblečenými do policejních uniforem. Tři z nich byli maskováni kuklou.

Za pomoci dvou střelných zbraní donutili poškozené vystoupit z vozidla. Dali jim na hlavu kukly, svázali je a odvezli do lesa. Tam je ponechali. Se zbožím odjeli.

gogo ( 18. dubna 2011 19:22 )

A političtí loupežníci končí v poslanecké sněmovně či v senátu ... Aneb spravedlnost po Česku ....

cocococo ( 18. dubna 2011 12:19 )

Byl zatcen policajt,nebo byl zatcen bejvalej policat?I kdyz policajt je furt policajtem.Jako indian i kdyz bygli v Londyne bude furt Indianem.

cocococo ( 18. dubna 2011 12:17 )

Bylo oznameno,ze bachari srali na Otika.Prvni to napsal server Rudyho Prava.Ty se nebali to vyzvejknout ven.Meli ho kontrolovat po 30ti minutach,ale ze to jsou liny prasata ,tak ho kontrolovali po hodine.Jsem zvedav ,komu z tech bacharskejch prasat jeste nakopou pr-d-el.Tem vysokejm bacharum asi zacina bejt ouvej,jelikoz poldove na ne budou tlacit,tak budou hledat obetni beranky.Musi to bej ale poradnej beran.Ten "Nacalnik" z Pankrace je prd.Musi to jit vejs .Az do ty drzky Tregla.Ten v tom ma pazoury.A pak se najednou zjisti ,kdo Otika zhoupnul.A bude mela,jelikoz Koci uz zas tak moc netahne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání