Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policista kradl spolu s gangem, kolegové ho již zatkli!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Helena Lacinová, evakk - 
16. dubna 2011
18:18

Policista lupičem! Zboží za milion dvě stě tisíc korun údajně ukradl muž zákona se svým gangem podnikateli z Mostecka. Toho i s řidičem vytáhlo z dodávky šest ozbrojenců v policejních uniformách a se samopaly. Svázali je a odvlekli do lesa. Policistu i jednoho komplice údajně jeho kolegové zatkli.

U chomutovského hypermarketu Globus se ve středu údajně odehrálo přepadení. Šestičlenný gang v policejních uniformách a se samopaly zastavil dodávku se solárními panely. Řidič se prý vzpouzel, tak ho omráčili paralyzérem. Šoféra i majitele dodávky svázali a odvlekli do lesa. Zboží přeložili a odvezli.

„Nechali nás v lese někde za Chomutovem. Dostali jsme se z toho,“ řekl včera oloupený muž. Netajil, že má strach o sebe i rodinu. „Jedou v tom policisti současní nebo bývalí. Zvažoval jsem, zda to hlásit, aby se nemstili,“ svěřil se.

Policisté údajně svého kolegu v těchto dnech sebrali přímo na služebně. Zatkli i jednoho z jeho kompliců. Odmítli ale cokoli potvrdit. Informace si vymínil podávat ústecký státní zástupce. Toho se Blesku sehnat nepodařilo.

Podobný případ se na Chomutovsku odehrál už před lety. Policista byl odsouzen za to, že unesl podnikatele a požadoval patnáctimilionové výkupné.

qqqq ( 17. dubna 2011 16:31 )

Tedy opravuji : vrátí z lupu 12,5 % stejně jako Novák z Chomutova a je to vyřízený.

qqqq ( 17. dubna 2011 13:58 )

Vrátí z lupu 20 % stejně jako Novák z Chomutova a je to vyřízený . Čemu se tady lze divit . Tomuto určitě ne. i

evolucius ( 16. dubna 2011 18:55 )

...a možná chtěl i větší plat a policejní výsluhy...Bordel,hnůj a anarchie...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání