Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vrah Dennise (†9): Jaký byl život pedofila?

Tito tři chlapci byli zavražděni Martinem N.
Tito tři chlapci byli zavražděni Martinem N.  (Autor: EPA)
Autor: evak - 
16. dubna 2011
09:51

Přátelé a známí o Martinu N. (40) mluví jako o přátelském člověku. Jsou naprosto šokováni zjištěním, že muž, který pracoval s dětmi, byl zároveň pedofil. Zneužil 40 chlapců a tři dokonce zabil. Jak žil? Mohl si někdo jeho hrozného chování všimnout dříve?

Popisují ho jako přátelského, spolehlivého člověka, který byl vždy nápomocný. Ale Martin N. se zatím v motorkářské kombinéze a kukle vloupával do cizích domů a zneužíval malé chlapce. Muž měří 1,93 a choval se velmi nenápadně. Jeho sousedka Renate V. (66) o něm řekla: "Čas od času jsme si vyměnili pár slov, ale jinak žil docela samotářsky."

Od roku 2000 žil v Hamburku v prvním patře dvoupatrového domu. Jeho byt měl 2 pokoje, 60 metrů čtverečních a platil nájem 500 euro. V obývacím pokoji byly všude poházeny hračky, autíčka a našla se zde i autosedačka. V ložnici vedle manželské postele stál dětský olejíček.

Vysoce inteligentní deviant

Martina M. je považován za velice inteligentního člověka. Mluví plynně anglicky, francouzsky, italsky, portugalsky a španělsky. Přemohl i psychotesty, aby mohl pracovat s dětmi. "Už částečně věděl, co ho v nich čeká, než je postoupil," řekl mluvčí policie.

Osamostatnil se v jednadvaceti. Několik týdnů poté zneužil a zabil Stefana (†13). "Víme, že několikanásobné vraždy slouží k stabilizaci pachatelovy osobnosti. Snáz tak zapadne mezi ostatní a chová se nenápadně," prohlásil soudní znalec. To byl jistě případ i Martina N.

cocococo ( 17. dubna 2011 06:30 )

a spousta dalsich ,podobnych adolescentnich honimiru,si ladi svoje ego na bezejmennych diskusich,v domeni ,ze nejsou vypatratelni.Tezce jsou ovsem na omylu.Jsou znami i se svymi adresami pobytu.Pujde-li do tuhyho budou plakat a prosit,ze oni ne.Z nich se pozdeji rekrutuji radoby Rambove ,kteri dokazuji svym stejne narusenym psychousum svoji odvahu a silu.Obycejne pak sedi v base a kourej tam vsechny i s bacharema.Nic jinyho jim totiz nezbyde.Obcas jsou na osetrovne ,jelikoz maji natrzenou pr-del nebo rozbitou hubu.Tak host a vys vy hrdinove internetu!!!

gevi ( 16. dubna 2011 20:17 )

Ono je vás více a na některých diskuzích se sejdete. A to se pak člověk diví, jací rodičem mohli porodit taková cynická a sprostá hovada jako jste vy třeba dneska na diskuzi ke Konvalinkové. Co vy jste měli za rodiče? Taky taková primitivní prasata, jako jste vy sami? Většinou jsem velmi slušný, ale tváří v tvář takovým sprostým hovadům to prostě nejde.

dobrotka ( 16. dubna 2011 13:16 )

taky premyslim, jak mohl nekdo porodit neco takoveho, jako jsi ty

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání