Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vnuk jí zabil dceru, ona ho líbá!

Po vynesení rozsudku přišla babička vraha, který jí zabil dceru, utěšovat. Vnuka jí bylo líto.
Po vynesení rozsudku přišla babička vraha, který jí zabil dceru, utěšovat. Vnuka jí bylo líto.  (Autor: Blesk - Jitka Žigová)
Autor: žig, evakk - 
9. dubna 2011
14:56

Lituje víc vraha než jeho oběť! Ondřej P. (25) z Pardubic v prosinci uškrtil mámu (†44), ale příbuzní ho neodsuzují. Naopak mají pocit, že mu ukřivdil soud, když ho za vraždu poslal do vězení.

A to dostal jen 10 let v mírnější věznici s dozorem. Když jeho babička, matka zavražděné, vyslechla rozsudek, šla ho utěšit a políbit! „Dcera moc pila. Vnuk se ji snažil krotit, a to se jí nelíbilo. Tak ho vyhazovala z domu a nadávala mu. Udělal to v afektu,“ bránila Ondřeje P. jeho babička.

„Byl týraným dítětem,“ tvrdila obhájkyně a navrhovala podmínku za usmrcení z nedbalosti. Protože se muž udal a vraždy litoval, dal mu soudce jen 10 let. A jelikož i vrah má problémy s pitím, uložil mu léčbu.

Matku po smrti převlékal

Ondřej P. zavraždil matku v bytě na pardubickém sídlišti. Zavolal policii, a než přijela, zajistil hlídání pro psa a mrtvou převlékl. „Moc jsem matku miloval, chtěl jsem, aby na sobě měla něco důstojného,“ plakal.

vlamore ( 11. dubna 2011 15:52 )

Jo, už Vás vidím, jak Vás poslechne 40-letá baba, byť dcera!!!Má svou hlavu a neuděláte nic!!!Ba naopak tomu klukovi spestří život, jak se dá!!Jasně , že vnuka nedám,za žádnou cenu,ale pomáhám, jak se dá.Stojíme při sobě,ale dokud není plnoletý, neudělám nic.Teda udělala...dcera šla bokem!!!!není alkoholik, akorát nezná hranice a zapomněla, co kdysi prováděla sama!!Což u vnuka nehrozí.A vždy má u mě otevřeno a máme se opravdu rádi!!!A nedám ho!!!

ellora_danen ( 11. dubna 2011 08:15 )

...syn dcery je vnuk a ne zeťák...vy už to máte v té hlavě z těch Vašich duchaplných příspěvků úplně pomotané...

andrae ( 11. dubna 2011 02:37 )

Tak vam preji, aby jste se nikdy do takove situace nedostala a nezjistila, jak moc chutna bezmoc.

manolla1 ( 10. dubna 2011 21:23 )

Ale to víte.., že bych s tím nadělala! Pokud by se nedej bože, dcera chovala k dětem tak jako tomu bylo v tomto případě..., nechala bych ji např. léčit soudním příkazem! Všechno jde, když se chce! Jenže mnoho lidí neví jaké jsou možnosti, nedokáží si poradit - bohužel! Zkrátka: Nikdy bych to nenechala takhle daleko zajít, co zajít..., vůbec bych to nedovolila! Hodně záleží na rodině - okolí, atp. ...!!!

bumb ( 10. dubna 2011 09:39 )

henes ty jsi hovado.Asi taky matku nebo babku pícháš,že jsi tím tak jistý.Prase jedno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání