Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ukázal vysavač a znásilnil dítě (3), dostal 9 let

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk:Karel Janeček)
Autor: ČTK, jos - 
8. dubna 2011
11:52

Za znásilnění tříleté dívky z Blanenska poslal dnes brněnský krajský soud podomního prodejce vysavačů M.L. na devět let do vězení. K činu použil baterku, kterou nosil jako přívěšek na klíčích. Vinu popírá. Podle soudce Miloše Ždárského jej usvědčily důkazy.

Dívku podle soudu zneužil loni v říjnu, kdy coby podomní prodejce vysavačů navštívil rodiče dítěte v jejich rodinném domě v jedné z obcí na Blanensku, aby jim nabídl ke koupi své zboží. Rodiče jej nechali s dcerou necelé čtvrt hodiny o samotě. Znásilnění se stalo v době, kdy matka dívky stroj zkoušela v prvním patře domu. Otec byl tou dobou na zahradě.

Děvče utržilo při znásilnění oděrky. Přišli na ně rodiče, když ji převlékali, a nalezli ve spodním prádle stopy krve. Dcera si přitom stěžovala na bolest v podbřišku. Dítě pak rodičům popsalo, co se mu stalo. Označilo také deseticentimetrovou baterku jako nástroj, který obžalovaný použil při znásilnění.

"Obžalovaný zneužil bezbrannosti jiného, v tomto případě malého dítěte. Stalo se tak poté, co se u něj rozvinula sexuální deviace a nebyl schopen potlačit své pudy," uvedl soudce.

Sexuoložka Růžena Hajnová soudu řekla, že obžalovaný pozitivně reagoval při vyšetření na snímky zobrazující nahé velmi mladé dívky. Podle ní je pedofil a pokud se nebude léčit, mohl by být pro své okolí nebezpečný. Obžalovanž to popírá. Tvrdí, že výsledky vyšetření nejsou věrohodné a byly zásadním způsobem zkresleny.

jazz ( 11. dubna 2011 19:48 )

Rodiče jej nechali s dcerou necelé čtvrt hodiny o samotě. Znásilnění se stalo v době, kdy matka dívky stroj zkoušela v prvním patře domu. Otec byl tou dobou na zahradě... a to jako fakt nechali ty rodiče 3letou holčičku s cizím chlapem tak dlouho samotnou? ... a vůbec ... nechat si v dnešní době cizího člověka samotného v bytě může snad jen magor, to se vůbec nemuselo stát, pokud by rodiče opravdu byli zodpovědní

klinge ( 9. dubna 2011 12:53 )

MU NATRHNOU PR..ELKU ALE ANI BATERKU ANI VYSAVAC SI NA TO NEVEZMOU.TIM SI MUZE BYT JIST.

lonytony ( 8. dubna 2011 18:27 )

mě zas ojel psa,když mi předváděl jak se dá vysát kotec,jsem se jen otočil a už na něm rajtoval nechuta jeden

lonytony ( 8. dubna 2011 18:25 )

to udělal tím vysavačem?

ellora_danen ( 8. dubna 2011 15:56 )

velice dobře prohlédněte...za pár let je venku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání